ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - TIPS

ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ

Παρακάτω είναι τα κυριότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στα ερωτικά βοηθήματα:

Σιλικόνη

Δονητές - Σιλικόνη

Ομοιώματα - Σιλικόνη

* Τα παιχνίδια που είναι 100% σιλικόνη, είναι μαλακά, χημικά αδρανή και υποαλλεργικά.

* Αυτό το υλικό δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις.

* Να είστε προσεκτικοί στα ερωτικά βοηθήματα που είναι μίγμα σιλικόνη / καουτσούκ.

Αυτά δεν είναι τα ίδια με τα ερωτικά βοηθήματα που είναι κατασκευασμένα από 100% (ή σχεδόν 100%) σιλικόνη. Οι κατασκευαστές μπορεί να δίνουν από σιλικόνη τα προϊόντα τους, ακόμη και αν περιέχουν μόνο ένα μικρό ποσοστό της σιλικόνης. Τα προϊόντα αυτά δεν έχουν τα ίδια οφέλη. Αν δεν είστε σίγουροι ρωτήστε προτού να αγοράσετε.

Οφέλη των ερωτικών βοηθημάτων από σιλικόνη:

* Σιλικόνη είναι ένα ιδανικό υλικό για τα παιχνίδια σεξ με διείσδυση.

* Ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος  πιο εύκολα, έχει καλύτερη αίσθηση, μεταδίδει τις δονήσεις στο σώμα πιο καλά, και τα βοηθήματα από αυτή είναι μη πορώδες,καθαρίζονται εύκολα, και είναι πολύ πιο ανθεκτικά.

* Σ υνιστάται για τα άτομα που έχουν την ανησυχία για αλλεργικές αντιδράσεις στα υπόλοιπα υλικά των ερωτικών βοηθημάτων.

* Είναι διαθέσιμα σε μια απίστευτη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων.

Το μόνο μειονέκτημα τους είναι ότι κοστίζουν περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Τζέλυ

Δονητές - Τζέλυ

Ελαστικό υλικό που είναι κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Στα παλαιότερα toys , χρησιμοποιούνταν φθαλικές ενώσεις σαν προσθετικό ώστε να μαλακώσει  το υλικό και να γίνει πιο απαλή η επιφάνεια τους.

Στα καινούργια sex toys και σε απάντηση στις ανησυχίες σχετικά με τις φθαλικές ενώσεις ορισμένοι κατασκευαστές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιούν ελαστομερή για να κατασκευάσουν  ελαστικά τζέλυ ερωτικά παιχνίδια.

 Δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις, είναι υποαλλεργικά  και ανθεκτικά και δεν χρησιμοποιούνται διαλύτες στη διαδικασία παραγωγής.

 Τα ελαστομερή είναι συνήθως κατάλληλα για άτομα που έχουν αλλεργικές αντιδράσεις ή χημικές ευαισθησίες.

Καλύτερα όμως είναι άμα έχουμε ή σκοπεύουμε να αγοράσουμε δονητή ή ομοίωμα σε τζέλυ ή βινύλ να το καθαρίζουμε καλά με καθαρό οινόπνευμα ή με ειδικά  καθαριστικά και να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό στα ομοιώματα και δονητές με αυτά τα υλικά.

Καθαρισμός

Τα ερωτικά βοηθήματα που είναι από αυτό το υλικό έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πιο φθηνά συγκριτικά με άλλα και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ακόμη και διάφανα αλλά και σχημάτων.

Βινύλ

Δονητές - Βίνυλ

Λιγότερο ελαστικό υλικό κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) ,που το συναντάμε σε δονητές.

Αρκετά πιο φθηνοί από αντίστοιχους και που αν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην χρήση τους.

Ισχύουν ότι και τα παραπάνω όσο αφορά τη χρήση τους.

Λάτεξ

Δονητές - Λάτες

Ευρέως διαδεδομένο υλικό με πολλές εφαρμογές σε πολλά sex toys αλλά και γενικότερα, προφυλακτικά, γάντια,

ρούχα, κ.λ.π.

Οι δονητές και τα ομοιώματα που κατασκευάζονται με βάση αυτό το υλικό είναι μαλακά και φιλικά προς το δέρμα.

Το λάτεξ είναι φυσικό προϊόν και  βρίσκεται ακόμη και σε  πολλά ερωτικά βοηθήματα σε μικρές είτε μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς καν να αναφέρεται.

Πρόβλημα υπάρχει μόνο σε όσους έχουν σχετική αλλεργία στο συγκεκριμένο υλικό ,το καταλαβαίνουν αυτό π,χ στα προφυλακτικά.

Για αυτό για παράδειγμα υπάρχουν και ανάλογα προφυλακτικά χωρίς λάτεξ,

Durex Avanti - 5

Πλαστικό

Είναι κυρίως κατασκευασμένοι οι δονητές που είναι στη κατηγορία  Παραδοσιακοί αλλά και στη κατηγορία Τσέπης - Μασάζ .

Υλικό που δεν είναι πορώδες και καθαρίζεται εύκολα.

Καουτσούκ

Τα περισσότερα ομοιώματα και δονητές που είναι σε ρεαλιστική μορφή είναι από καουτσούκ.

Δονητές - Ρεαλιστικοί

Ομοιώματα - Ρεαλιστικά

Κυρίως τα συναντάμε στα ερωτικά παιχνίδια από τις Η.Π.Α,( CALIFORNIA NOVELITIES, TOPCO, DOC JOHNSON, ADAM & EVE).

Αν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην χρήση τους.

Καλύτερη η χρήση τους  με προφυλακτικό αν δεν μπορούν να τηρηθούν οι παραπάνω ή αν το χρησιμοποιούν πάνω από δύο παρτενέρ.

Γενικά αν  εμπιστεύεστε επώνυμα προϊόντα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Αληθινής αίσθησης.

Δονητές - Αληθινής Αίσθησης

Ομοιώματα - Αληθινής Αίσθησης

Ερωτικά Βοηθήματα

Αυτού του υλικού τα ερωτικά βοηθήματα είναι κατασκευασμένα από πολύ μαλακό, ζωντανό υλικό που προορίζεται να μιμηθεί το πραγματικό δέρμα και την πυκνότητα ενός πραγματικού πέους

Έρχονται σε διάφορες φόρμουλες υλικού, Cyberskin,Love Glove,κ.λ.π.

Όσο πιο ακριβά τόσο πιο καλύτερης ποιότητας είναι τα ερωτικά παιχνίδια από αυτό το υλικό.

Ο καθαρισμός τους πρέπει να είναι καλός πριν και μετά από κάθε χρήση.

Στα περισσότερα υπάρχει στην συσκευασία ειδική ταλκ που κρατάει την επιφάνεια στην αρχική της απαλότητα.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα πρέπει να χρησιμοποιούνται  μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, λόγω το ότι  αυτά διασπώνται πιο εύκολα με την πλύση.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ - COCK RINGS

Είναι ελαστικά δακτυλίδια που τοποθετούνται στην βάση του πέους πριν ή μετά τους όρχεις και παγιδεύουν το αίμα στο πέος. Με τον τρόπο αυτό και δημιουργείται καλύτερη στύση αλλά και  διατηρείται περισσότερη ώρα ακόμη και μετά την εκσπερμάτωση. Η ύπαρξη δόνησης σε μερικές εκδόσεις δίνει μεγαλύτερη ηδονή και στα δύο φύλα , καθώς επίσης και η ύπαρξη εξογκωμάτων στην επιφάνεια τους.

Δακτύλιοι

ΔΟΝΗΤΕΣ - VIBRATORS

Ομοιώματα  με μηχανισμό για  ρυθμιζόμενη  δόνηση.

Από διάφορα υλικά χρώματα και σχήματα.

Η δόνηση ενεργοποιείται με την προσθήκη των κατάλληλων μπαταριών εκτός και αν είναι επαναφορτιζόμενοι, οπότε  λειτουργούν με ρεύμα και χρειάζονται  φόρτιση.

Δονητές

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΟΝΗΤΗ:

 1. Πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε δονητή σας: εξωτερική διέγερση της κλειτορίδας, διείσδυση, ή και τα δύο;
 2. Η επιλογή του κατάλληλου υλικό.
 3. Πόσο ισχυρή θα είναι η  δόνηση και πόσα είδη δόνησης θα έχει ο δονητής  που θα αγοράσετε, το 99% έχει ρυθμιζόμενη δόνηση.
 4. Σχήμα ,χρώμα, όψη και διαστάσεις που θα λειτουργο για σας.
 5. Τιμή

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ

Οι δονητές έρχονται με οδηγίες χρήσης.

Από τη μία πλευρά, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι δεν είναι απαραίτητο το εγχειρίδιο, αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά ή είναι ένας διαφορετικός 'τύπος' εδώ θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές, έναν οδηγό αρχαρίων για τις γυναίκες σχετικά με τη χρήση ενός δονητή.

1. Γνωρίστε δονητή σας.

Βγάλτε τον  δονητής σας από τη συσκευασία για να  γνωρίσετε πώς λειτουργεί και τι είδους μπαταρίες που χρειάζεται. Παίξτε με τα κουμπιά και διακόπτες και μάθετε πόσες ταχύτητες και τις ρυθμίσεις  έχει. Πλύνετε δονητή σας καλά πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν δεν είναι αδιάβροχο, να προσέξουμε να μην πάρει κανένα νερό κοντά τη θήκη της μπαταρίας. Βεβαιωθείτε ότι το σώμα του δονητή είναι χωρίς ατέλειες και τα χειριστήρια είναι ανέπαφα, αν υπάρχουν ατέλειες επιστρέψτε τον πριν το χρησιμοποιήσετε.

2.Ξεκινήστε μόνη σας.

Ακόμα και αν σχεδιάζετε για τη χρήση δονητή σας με τον σύντροφο σας, είναι μια καλή ιδέα να το ελέγξετε στον εαυτό σας πρώτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο χρόνο και αρκετή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αν έχετε συγκάτοικους, παιδιά, λεπτούς τοίχους ή περίεργους γείτονες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουσική ή να κάνετε χρήση κάτω από τις κουβέρτες και παπλώματα για σίγαση του ήχου ,μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα αθόρυβο δονητή.

 3. Κλείστε το προτού το ενεργοποιήσετε.

Αποκτήστε άνεση με την αίσθηση του δονητή στο σώμα σας. Τρέξτε τον δονητή κατά μήκος του σώματος σας χωρίς ενεργοποίηση. Πιέστε το σταθερά από το δέρμα σας και κάνετε μασάζ στους μυς σας με αυτό, δοκιμάστε ακόμα και πάνω από τα ρούχα σας .Χρησιμοποιήστε το ακόμη και στις ευαίσθητες περιοχές χωρίς τη δόνηση.

Άλλωστε το αβαντάζ του δονητή είναι ότι δεν  χρειάζεται να ενεργοποιείται πάντα η δόνηση, μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιείται μόνο και σαν ομοίωμα.

4. Παίξτε με την ταχύτητα του δονητή.

Πιο πολλοί δονητές έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις ταχύτητας (ή τουλάχιστον δύο θέσεις) αλλά και διαφορετικά είδη δόνησης. Πάντοτε να αρχίζετε με χαμηλή ρύθμιση και να συνεχίζετε με πιο ισχυρή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σε ορισμένους τομείς χαμηλότερη ταχύτητα είναι αυτό που χρειάζεται, και σε άλλες φορές η  ισχυρότερη είναι καλύτερη. Ορισμένοι δονητές έχουν "παλμικές" ρυθμίσεις, περιστροφή αλλά  και κίνηση πάνω και κάτω. Δονητές με διέγερση στο σημείο G , διέγερση της κλειτορίδας αλλά και πρωκτικοί είναι σχεδιασμένοι να προσφέρουν ποικιλία στην ευχαρίστηση και να βοηθούν στην ερωτική πράξη.

5. Δοκιμάζοντας διείσδυση με ένα δονητή

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν δονητές για τα εξωτερικά ερεθίσματα, αλλά όσο δονητή σας είναι ασφαλής για διείσδυση δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε. Ένα δονητής είναι ασφαλές για διείσδυση  αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και φυσικά αν το σχήμα του το επιτρέπει. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό πάνω από ένα δονητή αν το χρησιμοποιείτε για τη διείσδυση.

Κατά τη χρήση ενός δονητή για διείσδυση θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται  λιπαντικά με βάση το νερό αλλά και με βάση την σιλικόνη, εκτός βέβαια από τα ομοιώματα και δονητές από σιλικόνη και αληθινής αίσθησης ,όπου χρησιμοποιούμε μόνο τα πρώτα. Μπορείτε να βάλετε λίγο λιπαντικό πάνω στον άξονα του δονητή και με τα δάχτυλά σας και λιπαντικό στο αιδοίο σας και ακριβώς μέσα κόλπο σας ή στον πρωκτό σας.

 Ξεκινήστε με την αργή διείσδυση αφού έχετε κάνει χρήση του δονητή εξωτερικά πρώτα. Αν και πιο πολλές νευρικές απολήξεις είναι έξω από τον κόλπο από εσωτερικά, πολλές γυναίκες απολαμβάνουν διείσδυση με ένα δονητή. Μερικές γυναίκες θα χρησιμοποιούν ένα δονητή για διέγερση του G Spot.

Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι οι απολήξεις των νεύρων στον τράχηλο ανταποκρίνονται στη διέγερση και την πίεση. Πατώντας το δονητή από την κορυφή του κόλπου σας (όπως πιέζοντας τον προς την κοιλιά σας) μπορούν να προκληθεί στο G Spot διέγερση ή ακόμη και έμμεση διέγερση της κλειτορίδας.

6. Χρήση του δονητή σας με έναν σύντροφο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δονητή σας με το σύντροφό σας με διάφορους τρόπους.

Μπορείτε να, το χρησιμοποιήσετε  στον εαυτό σας  για να προσθέσετε διέγερση κατά το σεξ με τον σύντροφο σας.

Θα πρέπει να βρείτε έναν δονητή που ταιριάζει καλά μεταξύ εσάς και στο σύντροφό σας  και προσαρμόζεται στις ανάγκες και φαντασιώσεις σας, αλλά και έναν που δεν χρειάζεται να τον έχετε  συνέχεια υπό έλεγχο, έτσι ώστε να αφοσιώνεστε καλύτερα οι ένας στον άλλο. Φυσικά δεν συζητάμε την αντίληψη ότι ο δονητής ή οποιοδήποτε ομοίωμα πρέπει να είναι 'μικρότερο - ίσο' με το πέος του συντρόφου για να μην προκαλέσει αίσθημα κατωτερότητας  σε αυτόν, γιατί στερείται σοβαρότητας.

Τα ερωτικά  βοηθήματα είναι αυτό ακριβώς που λέμε βοηθήματα, βοηθούν στις φαντασιώσεις και συμπληρώνουν την ερωτική μας ζωή στο βαθμό που είναι εφικτό.

Ο σύντροφος που θα κομπλεξαριστεί από ένα ομοίωμα μεγαλύτερο από το πέος του όχι μόνο δεν είναι έτοιμος για αυτού του είδους το παιχνίδι αλλά φαντάσου τι θα έκανε σε μια πραγματική πρόκληση της σχέσης ή γενικότερα της ζωής του.

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΟΝΗΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ

Υπάρχουν διάφορα σχήματα και όψεις στους δονητές όπως και όλα σχεδόν τα ομοιώματα οι κύριες είναι παρακάτω:

1.Ρεαλιστικοί -

Δονητές - Ρεαλιστικοί

Δονητές με ρεαλιστική όψη από συνήθως ελαστικοί από καουτσούκ, με έντονες λεπτομέρειες σχηματισμένες πάνω στην επιφάνεια τους. Πολλοί από αυτούς είναι πιστά αντίγραφα από διάσημους πορνοστάρ.

2.Παραδοσιακοί -

Δονητές - Παραδοσιακοί

Ή αλλιώς και βασικοί είναι οι κλασσικοί  πλαστικοί δονητές σε διάφορα χρώματα λιγότερα σε σχήμα, και μεγέθη.

3.Κουνελάκια

Δονητές - Κουνελάκια

Δονητές με εξτρά κλειτοριδική διέγερση. Λέγονται  έτσι γιατί το όργανο που κάνει αυτή τη λειτουργία είναι σε μορφή αυτιά κουνελιού.

Έρχονται σε διάφορα υλικά και οι περισσότεροι έχουν πολλές λειτουργίες όπως, περιστροφή μαζί με την δόνηση ή και ξεχωριστά, διπλά μοτέρ κ.α.

4.G - Spot

Δονητές - G - Spot

Δονητές με σχήμα κατάλληλο για διέγερση του σημείου G.

5.Τσέπης

Δονητές - Τσέπης/Μασάζ

Διακριτικοί δονητές με  μικρό σχήμα από διάφορα υλικά,  εύκολοι στην χρήση, μεταφορά και φύλαξη.

6.Μασάζ

Δονητές - Τσέπης/Μασάζ

Δονητές με σχήμα κατάλληλο για μασάζ.

Οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούνται για μασάζ σε όλη την επιφάνεια του σώματος αλλά είναι και σε αυτή την κατηγορία και αυτοί που περιλαμβάνουν  και διέγερση της κλειτορίδας, ( Χαρακτηριστικό που υπάρχει και σε πολλούς  G - Spot  δονητές) αλλά και διείσδυση. Τα  υλικά από πλαστικό,ABS, σιλικόνη, βινύλ και τζέλυ κυριαρχούν σε αυτή τη κατηγορία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από δύο φύλα 

7.Πρωκτικοί

Δονητές - Πρωκτικοί

Δονητές και για τα δύο φύλα με κατάλληλο σχήμα για πρωκτική διείσδυση, δηλαδή λεπτοί στο ένα τουλάχιστον άκρο.

Σε αυτούς έχουν προστεθεί και οι δονητές τελευταίου τύπου που είναι σχεδιασμένοι να κάνουν να διεγείρουν κυρίως τον αντρικό προστάτη λόγω της δόνησης του και του σχήματος του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τη γυναίκα.

Rocks Off - But Boy

8.Fun

Δονητές - Fun

Δονητές με ευχάριστα και αστεία σχήματα όπως π.χ διάφορα φρούτα.

Είναι πολύ καλή περίπτωση για δώρο σε κάποιον - κάποια που δεν είναι μυημένοι σε αυτούς.

Επίσης δονητές με ευχάριστα σχήματα και σχέδια που όμως δεν βρίσκονται σε αυτή

τη κατηγορία είναι  και άλλοι όπως για παράδειγμα τα ομοιώματα και δονητές της FUN FACTORY, που είναι άριστης ποιότητας τόσο από πλευράς υλικού αλλά και λειτουργίας.

9.Επαναφορτιζόμενοι

Δονητές - Επαναφορτιζόμενοι

Δονητές σε διάφορα σχήματα με δυνατότητα επαναφόρτισης, δηλαδή με ενσωματωμένη μπαταρία που μπαίνει στην πρίζα πριν ή μετά τη χρήση.

Πλεονέκτημα  η πολύ ισχυρή δόνηση.

Οι άλλοι  παίρνουν μπαταρίες ΑΑΑ  ή ΑΑ ή ακόμη και CC, όταν όμως δέχονται μπαταρίες που δεν είναι διαδεδομένοι στο εμπόριο συνήθως τις περιλαμβάνουν.

Έτσι και αλλιώς εμείς σας αποστέλλουμε τις μπαταρίες δωρεάν και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε. 

ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ DILDOS

ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ - DILDOS

ΔΙΠΛΑ - DOUBLE HEADED

Ομοιώματα με δύο άκρες χρήσης.

Με δόνηση ή χωρίς.

Ερωτικά Βοηθήματα - Διπλά

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΜΟΙΩΜΑ:

   
 1. Η επιλογή του κατάλληλου υλικό.
 2. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με το ομοίωμα σας
 3. Επιλέγοντας ένα σχήμα, χρώμα., όψη και το μέγεθος που θα λειτουργεί για σας.
 4. Τιμή

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ

Τα ομοιώματα δεν έχουν το πλεονέκτημα του δονητή, τη δόνηση δηλαδή, αλλά μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές χρήσης ,είναι πιο απλά και μπορούν να είναι το ίδιο διασκεδαστικά.

Επειδή λοιπόν τα ομοιώματα δεν έχουν το εξτρά της δόνησης το κλειδί στην επιλογή τους πρέπει βασικά να είναι το μέγεθος και το σχήμα και το υλικό.

Πρέπει να έχουν το μέγεθος που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί δηλαδή να μην είναι ούτε  πολύ μεγάλο σύμφωνα με τα στάνταρ του καθενός ούτε όμως πολύ μικρό ώστε να το καθιστά στην ουσία άχρηστο και για τις δύο περιπτώσεις.

Γιατί ένα ομοίωμα με  μεγάλο μήκος  είναι καμιά  φορά καλύτερο από ένα με μεγάλη διάμετρο λόγω ότι δεν θα μπορεί καν να χρησιμοποιηθεί για διείσδυση.

Και εννοείται ότι ένα ομοίωμα με μεγαλύτερη διάμετρο από ένα άλλο μπορεί να είναι πιο λειτουργικό όσο αφορά το υλικό του είναι πιο ελαστικό και μαλακό από άλλα.

Έτσι και ένα πολύ μικρό ομοίωμα δεν έχει την δυνατότητα δόνησης για να καλύψει την «ατέλεια» του. Βέβαια όλα αυτά είναι με βάση τις προτιμήσεις και τα σχέδια του καθενός. Παράδειγμα ένας αρχάριος - αρχάρια δεν ενδείκνυνται να χρησιμοποιήσει μεγάλου μεγέθους , (μήκος και διάμετρο), Σφήνες (ομοίωμα για πρωκτική χρήση), για πρώτη φορά ενώ για άτομα πιο μυημένα είναι άλλα τα στάνταρ.

Επίσης το μέγεθος εξαρτάται πάντα και από την διάθεση - όρεξη αυτού που το χρησιμοποιεί στον συγκεκριμένο χρόνο, και για αυτό και πολλοί έχουν ομοιώματα σε διάφορες διαστάσεις και για άλλες χρήσεις.

1.Γνωρίστε το ομοίωμα σας.

 Βγάλτε το  ομοίωμα σας από τη συσκευασία. Πλύνετε το καλά πριν το χρησιμοποιήσετε. Μερικά από αυτά μπορείτε  ακόμα να τα βράσετε αν είναι από μη πορώδες υλικό όπως η πολύ καλής ποιότητας σιλικόνη και τα Κρυστάλλινα

Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και προφυλακτικό όταν πρόκειται να πραγματοποιήσετε διείσδυση.

Βεβαιωθείτε ότι το σώμα του δονητή είναι χωρίς ατέλειες και τα χειριστήρια είναι ανέπαφα, αν υπάρχουν ατέλειες επιστρέψτε το πριν το χρησιμοποιήσετε.

2.Ξεκινήστε μόνοι σας.

 Όπως και με τους δονητές ακόμα και αν σχεδιάζετε τη χρήση  του ομοιώματος σας με τον σύντροφο σας, είναι μια καλή ιδέα να το ελέγξετε στον εαυτό σας πρώτα.

Να αισθανθείτε το υλικό του και να «φτιαχτείτε» μόνοι σας πριν το δοκιμάσετε σκεπτόμενοι το λόγο που το επιλέξατε.

 3. Δοκιμάζοντας διείσδυση με ένα ομοίωμα.

Κατά τη χρήση ενός ομοιώματος για διείσδυση θα πρέπει να χρησιμοποιούνται  λιπαντικά με βάση το νερό αλλά και με βάση την σιλικόνη, εκτός βέβαια από τα ομοιώματα και δονητές από σιλικόνη και αληθινής αίσθησης ,όπου χρησιμοποιούμε μόνο τα πρώτα. Μπορείτε να βάλετε  λίγο λιπαντικό πάνω στον άξονα του ομοιώματος και με τα δάχτυλά σας και  λιπαντικό στο αιδοίο σας και ακριβώς μέσα κόλπο σας ή στον πρωκτό σας.

 Ξεκινήστε με αργή διείσδυση αφού έχετε κάνει  χρήση του ομοιώματος εξωτερικά πρώτα.. Δώστε διαφορετικούς ρυθμούς και δοκιμάστε τη διείσδυση με πολλές στάσεις του σώματος σας. Μερικές γυναίκες θα χρησιμοποιήσουν τα δάχτυλα τους ή ένα δονητή για διέγερση του G Spot ή της κλειτορίδας, μαζί με το ομοίωμα

Εξερευνήστε τα βάθη σας με ένα ομοίωμα και μην το παρακάνετε εάν νιώσετε πόνο που θα σας φέρει δυσφορία.

4. Χρήση του ομοιώματος σας με έναν σύντροφο.

Ότι ισχύει πάνω κάτω με τους δονητές ισχύει και με τα ομοιώματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ομοίωμα σας με το σύντροφό σας με διάφορους τρόπους.

Μπορείτε να, το χρησιμοποιήσετε  στον εαυτό σας  για να προσθέσετε διέγερση κατά το σεξ με τον σύντροφο σας.

Θα πρέπει να βρείτε έναν ομοίωμα που ταιριάζει καλά μεταξύ εσάς και στο σύντροφό σας  και προσαρμόζεται στις ανάγκες και φαντασιώσεις σας, αλλά ίσως και ένα που δεν χρειάζεται να τον έχετε  συνέχεια υπό έλεγχο, έτσι ώστε να αφοσιώνεστε καλύτερα οι ένας στον άλλο.

Μπορεί για παράδειγμα να είναι ένα ομοίωμα με βεντούζα έτσι ώστε τα χέρια της συντρόφου να είναι ελεύθερα ή να δίνει την αίσθηση επαφής με περισσότερους από έναν συντρόφους (Τρίο κ.λ.π),και αυτό να είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό και για τους δυο όπως και  η διπλή διείσδυση.(πρωκτική και κολπική διείσδυση την ίδια ώρα.)

Άλλωστε είναι ο καλύτερος και πιο ασφαλείς τρόπος να το δοκιμάσει αυτό ένα ζευγάρι με ένα ομοίωμα ή ένα δονητή πριν το κάνει στα αλήθεια.

Επίσης τα ομοιώματα και οι δονητές που έχουν βάση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με ειδικές ζώνες, Ζωνάτα , για παιχνίδι strap - on μεταξύ γυναίκα - άντρα ή γυναίκα - γυναίκα.

Όπως επίσης τα Διπλά ομοιώματα ή δονητές για διπλή χρήση σε μία ή σε δυο συντρόφους, αναλόγως με το σχήμα και μέγεθος.

Παράδειγμα με ένα διπλό μπορεί να γίνει πρωκτική διείσδυση σε έναν άντρα ταυτόχρονα με κολπική ή και επίσης  πρωκτική διείσδυση στη σύντροφο του και ταυτόχρονο αυνανισμό με ή χωρίς οπτική επαφή.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και μεταξύ δυο αντρών ή δυο γυναικών.

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ

1.Ρεαλιστικά

Ομοιώματα - Ρεαλιστικά

Τα ομοιώματα με ρεαλιστική όψη είναι συνήθως ελαστικά από καουτσούκ, με έντονες λεπτομέρειες σχηματισμένες πάνω στην επιφάνεια τους. Πολλά από αυτά είναι πιστά αντίγραφα από διάσημους πορνοστάρ.

2.Πρωκτικά

Ομοιώματα - Πρωκτικά

Ειδικά  σε σχήμα ομοιώματα για πρωκτική χρήση.

3.Ανταλλακτικά για ζωνάτα.

Ζωνατά - Ανταλλακτικά

Ομοιώματα με ειδικές υποδοχές στην βάση τους για προσαρμόζονται σε ειδικές ζώνες  για Strap - On.

4.Κρυστάλλινα

Ομοιώματα - Κρυστάλλινα

Ομοιώματα  ακρυλικά από γυαλί ασφαλείας.

Συνήθως χειροποίητα, όμορφα, σε διάφορα χρώματα και  φουτουριστικά σχήματα με δυο συνήθως άκρες χρήσης.

Παρέχουν επίσης ένα διαφορετικό είδος της έντονης διέγερσης, επειδή δεν λυγίζουν, όταν εισάγονται στο σώμα, και ως τέτοια είναι καλά για g - διέγερση ή διέγερση με πίεση σε οποιοδήποτε εσωτερικό σημείο.

Πλεονέκτημα τους  η ασφάλεια (λόγω του ότι δεν είναι πορώδη και είναι εύκολο να διατηρούνται καθαρά) αλλά και μπορούν να πάρουν τη θερμοκρασία που θα τους δώσουμε,(βάζοντας τους λίγο στο ψυγείο ας πούμε ή ζεσταίνοντας τους λίγο) δίνοντας μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο παιχνίδι.

ΖΩΝΑΤΑ - STRAP - ON

Ερωτικά Βοηθήματα - Ζωνατά

Είναι ιμάντες που προσαρμόζονται στο κάτω μέρος του σώματος και με την προσθήκη ομοιώματος ή δονητή βοηθούν στο να αλλάξουν οι ρόλοι στο ερωτικό παιχνίδι.

Τα Strap - ons γίνονται συνήθως από δέρμα, καουτσούκ, νάιλον και ιμάντες. Δερμάτινα είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο υλικό ποιότητας για ένα λουρί για καθώς, όταν είναι καλής ποιότητας δέρμα, θα μαλακώσει και θα πάρει το σχήμα του σώματος του χρήστη στην πάροδο του χρόνου. Καουτσούκ είναι πολύ ανθεκτικό,. ελαστικοί ιμάντες είναι ευκολότερο να καθαρίζονται και να μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο νερό. Νάιλον λουριά είναι επίσης εύκολο να διατηρούνται καθαρά και να είναι φθηνά.

Ένας καλός ιμάντας ποιότητας είναι αυτός που θα κρατήσει το ομοίωμα πιο σφιχτά στο σώμα του ατόμου που το φοράει, δίνοντας του καλύτερο έλεγχο του ομοιώματος όταν κινείται.

Όλοι οι ιμάντες  προσαρμόζονται  πάνω στο κορμί  και κουμπώνουν με  σναπς και πόρπες εκτός από τα σλίπ που έχουν ομοιώματα, που θα είναι είτε ένα νούμερο(one size) ή θα έχουν μεγέθη.

Υπάρχουν διάφορα είδη από ιμάντες και η επιλογή μας πρέπει να βασίζεται στο αν θέλουμε και πόσο να είναι εκτεθειμένο το κορμί του συντρόφου που τη φοράει, πόσο καλό έλεγχο μας δίνει, και τι ομοίωμα ή δονητή θέλουμε ή αν επίσης θέλουμε να υπάρχουν και άλλα ομοιώματα στο εσωτερικό του συστήματος ώστε και αυτή που έχει τον έλεγχο να έχει επιπλέον ευχαρίστηση.

Επίσης πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πώς να το χρησιμοποιήσουμε, παράδειγμα κολπικά ή πρωκτικά,ώστε να διαλέξουμε το κατάλληλο μέγεθος.

Ένα μεγάλο διαστάσεων ομοίωμα ίσως να μην είναι κατάλληλο για πρωκτική χρήση, τουλάχιστον  για την πρώτη φόρα.

Επίσης ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε λιπαντικό τουλάχιστον σε πρωκτική χρήση πολλές φορές και προφυλακτικό και γενικότερα να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Στις παρακάτω υποκατηγορίες υπάρχουν πολλές επιλογές σχετικά με τι σας ταιριάζει καλύτερα:

ΖΩΝΑΤΑ - ΣΕΤ - STRAP - ON HARNESS

Ζωνατά - Σετ

Είναι οι ιμάντες που έχουν ένα ομοίωμα το οποίο είναι αποσπώμενο.

Επίσης σε αυτή τη κατηγορία έχουμε τοποθετήσει και τους ιμάντες που έχουν 2 ή και τρία ομοιώματα ή δονητές στην συσκευασία, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται το κατάλληλο την κατάλληλη στιγμή.

Το πλεονέκτημα είναι το τελευταίο δηλαδή ότι όταν έχεις σετ τότε έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς όποιο ομοίωμα θέλεις και αυτό είναι πλεονέκτημα και για τους αρχάριους που δεν θα ήθελαν για παράδειγμα να πάρουν κάτι που δεν τους ταιριάζει.(μέγεθος π.χ).

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς την ζώνη - ιμάντας και με άλλο ομοίωμα.

Βεβαια στην αγγλική έκδοση το Strap - on Harness περιλαμβάνει και πολλά ζωνάτα που έχουμε εμείς στα Ζωνάτα - Σλιπ αλλά επειδή καμιά φορά οι όροι από τα Αγγλικά στα Ελληνικά διαφέρουν και δίνουν διαφορετικό νόημα, επιλέγουμε άλλη κατηγοριοποίηση.

Στην ουσία με τον όρο «ΖΩΝΑΤΑ» καλύπτουμε το όλο σύστημα μαζί με το ομοίωμα.

ΖΩΝΑΤΑ - ΣΛΙΠ - STRAP - ON PANTIES

Ζωνατά - Σλιπ

Είναι τα σλιπ κυρίως από λάτεξ και  οι ιμάντες που έχουν ένα ομοίωμα το οποίο είναι προσαρτημένο.

Στα σλιπ το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι το μέγεθος πριν επιλέξουμε.

Τα one size συνήθως είναι λίγο μεγαλύτερα από το κανονικό οπότε δεν ταιριάζει σε μικροκαμωμένες γυναίκες.

Στα άλλα που έχουν ιμάντες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα γιατί είναι ρυθμιζόμενοι.

Τα κριτήρια επιλογής κατά τα άλλα είναι τα ίδια.

UNISEX

Ζωνατά - Unisex

Είναι το σύστημα πού έχει ομοίωμα το οποίο είναι κούφιο είτε έχει χώρο και για το αντρικό μόριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες, όπως και οι προεκτάσεις κατά ένα τρόπο.

Σε αυτά που είναι κούφια καλό είναι να προσέχουμε τις εσωτερικές διαστάσεις.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Ζωνατά - Ανταλλακτικά

Είναι η κατηγορία που μπορείτε να διαλέξετε  ιμάντες και ομοιώματα ξεχωριστά και να κάνετε το δικό σας σύστημα.

Εννοείται ότι πολλές φορές στις περισσότερες ζώνες - ιμάντες ταιριάζουν ομοιώματα και δονητές με βάση ή βεντούζα που δεν αναφέρονται σε αυτή τη κατηγορία.

Καλό είναι αν θέλουμε να επιλέξουμε από εδώ να γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο για να μην κάνουμε λάθος στην επιλογή μας π.χ ένα ομοίωμα που δεν ταιριάζει σε μια ζώνη που έχουμε ή το αντίστροφο, ή να ρωτήσουμε τον πωλητή περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Το κατάστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια αλλαγή σε περίπτωση λάθους όμως  για να μη χαλάσει η «φάση» καλύτερα είναι να ξέρουμε σίγουρα ή να ρωτάμε αν δεν ξέρουμε.

ΣΦΗΝΕΣ - BUTT PLUGS

Σφήνες - Ερωτικά Βοηθήματα

Ομοιώματα και δονητές σε μικρό σχετικά μέγεθος και σχήμα κατάλληλο για πρωκτική χρήση.

Ο βασικός σχεδιασμός είναι ότι  αρχίζει μικρή στη μύτη, γίνεται ευρύτερη όπως μετακινείται προς τα κάτω, και στη συνέχεια στενεύει λίγο πριν από τη βάση, σχεδιασμός που τους επιτρέπει να παραμένουν στη θέση τους.

Έτσι για παράδειγμα όταν η σφήνα είναι μέσα στον πρωκτό εμείς μπορούμε να διεισδύσουμε από μπροστά.

Φυσικά μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και όπως τα ομοιώματα είτε με περιστροφικές κινήσεις είτε με παλινδρομικές κινήσεις.

Σφήνες είναι συνήθως διαθέσιμες σε τζέλυ, καουτσούκ, σιλικόνη, ακρυλικό ή σκληρό πλαστικό και μέταλλο

Επιλέγοντας με δόνηση αυξάνουμε την ευχαρίστηση στο παιχνίδι μας.

Σφήνες Με Δόνηση

Λόγω το ότι είναι εξ' ολοκλήρου για πρωκτική χρήση χρειάζεται να χρησιμοποιούμε λιπαντικά σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την χρήση τους, και φυσικά να πλένονται πολύ καλά.

ΜΠΑΛΑΚΙΑ - BULLETS - BALLS and BEADS

Μπαλάκια - Ερωτικά Βοηθήματα

Μπάλες ενωμένες με κορδόνι είτε σε μορφή «κομποσκοίνι» σαν ενιαίο ομοίωμα.

Την συγκεκριμένη κατηγορία την χωρίσαμε σε δυο υποκατηγορίες: 

ΜΠΑΛΕΣ - BULLETS - LOVE BALLS

Μπαλάκια - Σφαίρες

Είναι σφαίρες που είτε είναι διπλές( η μια μέσα στην άλλη) για να κουνιούνται κατά την διάρκεια τις ερωτικής επαφής και κατά την διάρκεια που κάνουμε κάποια άλλη καθημερινή  ασχολία, είτε μόνες με δόνηση  από μοτέρ μπαταρίας.

Να μην φαίνεται παράξενο αλλά πολλές γυναίκες μπορεί να βγουν έξω να κάθονται κάπου ή στο γραφείο και γενικότερα στο χώρο δουλείας και να έχουν δύο μπάλες στον κόλπο τους.

Αυτές με οποιαδήποτε κίνηση του σώματος δημιουργούν συσπάσεις στους μύες, όπως επίσης και τραβώντας αυτές προς τα έξω τη μία μετά την άλλη.

Για αυτό τον λόγο συστήνονται και από τους γυναικολόγους ( για σύσφιξη).

Η επιλογή δόνησης μεγαλώνει την ευχαρίστηση, υπάρχουν για παράδειγμα σφαίρες

με πολλές σκάλες διέγερσης και δόνησης πολλά είδη δόνησης δηλαδή και πολλές ταχύτητες,

Ροζ Δονούμενη Σφαίρα - 6 Σκάλες

με ασύρματη δόνηση

Wireless Remote Contrelled Vibrating Egg

ή κάποιες που ενεργοποιούνται με κινητό ή με MP3,CD ή στο PC PLAΥΕR

I Come Vibrating Egg.

Οπωσδήποτε είναι από τα παλαιότερα ερωτικά παιχνίδια των γυναικών και κατά εξέλιξη των ζευγαριών.

Συνήθως διαθέσιμες σε τζέλυ, καουτσούκ, σιλικόνη, σκληρό πλαστικό και μέταλλο.

Προσέχουμε να τις καθαρίζουμε καλά  μετά την χρήση ειδικά αυτές που συνδέονται μεταξύ τους με απλό σχοινί και γενικά είναι διαφορετικό το υλικό της ένωσης από τις μπάλες, παράδειγμα η σειρά Fun Factory όπως η μπάλες σαν την παρακάτω δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

Smart Balls Teneo Duo

ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ - ANALBEADS

Μπαλάκια - Κομποσχοίνια

Είναι μικρές χάντρες που προοδευτικά μεγαλώνουν, και μερικές φορές είναι όλα το ίδιο μέγεθος, συνδεμένα μεταξύ τους με κορδόνι ή από το ίδιο υλικό για πρωκτική χρήση.

Από τζέλυ, καουτσούκ, σιλικόνη λειτουργούν διεγερτικά κυρίως κατά την σταδιακή εξαγωγή και μπορούν να «παραμένουν» κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ - STIMULATORS

Πεταλούδες - Ερωτικά Βοηθήματα

Μικροί σε μέγεθος δονητές από μαλακό τζέλυ σε μορφή μικρής πεταλούδας, σκαθαριού κ.λ.π  με ρυθμιζόμενη δόνηση για την κλειτορίδα  αλλά και ενδεχομένως με σχετική κολπική διείσδυση Remote Control Beaver

ή ακόμη και πρωκτική Mumbo Cumbo - Jumbo Pink

αναλόγως το σχήμα που με την βοήθεια ρυθμιζόμενου ιμάντα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία δένονται στην λεκάνη προσθέτοντας ποικιλία στο ερωτικό παιχνίδι.

ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΕΣ - ΤΡΟΜΠΕΣ - PUMPS

Μεγεθυντές - Τρόμπες

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε τις αντλίες πίεσης κάθε μορφής και τους μεγεθυντές που μεγεθύνουν το πέος με τη βοήθεια της έκτασης.

Οι αντλίες πίεσης χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για την δημιουργία καλύτερης στύσης αφού αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και στις γυναίκες και στους άντρες.

Οι άνδρες που έχουν προβλήματα υγείας που προκαλούν προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, όπως ο διαβήτης ή κακή κυκλοφορία του αίματος, μπορεί και να έχουν βρει την επιτυχία με τη χρήση αντλιών πέος να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τη στύση. Επειδή αυτού του είδους τα προβλήματα υγείας εμποδίζουν αρκετά τη ροή του αίματος από τη διατήρηση του στο πέος, οι αντλίες θα το αναγκάσουν να ανέβει στο πέος και να μείνει εκεί, επιτρέποντας μια επιτυχημένη στύση και συνουσία.

Η αντλία θα δώσει ισχυρή προσωρινή στύση λόγω του τρόπου λειτουργίας της, και

η μόνιμη μεγέθυνση που θα δώσει είναι αμελητέα ,αλλά όμως

αυτές οι συσκευές δεν είναι ασφαλή για μακροχρόνια χρήση.

Χρησιμοποιώντας εκτεταμένα την αντλία μπορεί αυτή να βλάψει ιστούς, να προκαλέσει βλάβες στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία. Άλλωστε για αυτό όλες οι συσκευές του είδους διαθέτουν και εκκένωση αέρα. 

Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε όμως τέτοια αποτελέσματα με περιστασιακή χρήση αυτών των συσκευών και να καταλαβαίνουμε όταν έχουμε οποιαδήποτε  ενόχληση να διακόπτουμε αμέσως την χρήση τους.

Συνιστάται επίσης να αγοράσετε μια αντλία που διαθέτει μετρητή πίεσης, και να αποφευχθεί το υπερβολικό τρομπάρισμα  της συσκευής.

Οι μεγεθυντές έκτασης είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο τομέα τους και έχουν μόνιμα αποτελέσματα.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στις εκτενής περιγραφές των παρακάτω δυο βοηθημάτων.

Adro Penis

Jew Extender Original

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ - VAGINAS

Γυναικεία Ομοιώματα - Ερωτικά Βοηθήματα

Είναι ότι είναι οι δονητές και τα ομοιώματα για τις γυναίκες.

Συχνά γίνονται από μαλακό, εύκαμπτο όπως τα τζέλυ και αληθινής αίσθησης υλικό, καουτσούκ, λατέξ ή σιλικόνη, τόσο τα ψεύτικα αιδοία αλλά και οι συσκευές αυνανισμού.

Έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα - που κυμαίνονται από ρεαλιστικά αιδοία – σε φακούς ή άλλα κυλινδρικά αντικείμενα. Ορισμένα έχουν μια εσωτερική σφαίρα δονητή με ρυθμιζόμενη δόνηση για μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Μερικά έχουν ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες εσωτερικά  για την ενίσχυση της τριβής. Πολλοί πορνοστάρ προσφέρουν τη δική τους γραμμή για να ενισχύσουν τις φαντασιώσεις σας.

Πλένονται όπως τα περισσότερα ομοιώματα και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο λιπαντικό.

ΚΟΥΚΛΕΣ - LOVEDOLLS

Κούκλες - Ερωτικά Βοηθήματα

Είναι κούκλες που φουσκώνουν με το στόμα ή με  τρόμπες αέρα.

Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και σε διάφορες στάσεις.

Άλλες είναι ντυμένες με ζωγραφιστά εσώρουχα και άλλες έχουν μέχρι και στολή.

Τα ομοιώματα που διαθέτουν σε πολλές είναι αληθινής αίσθησης, έχουν  όλες τις τρύπες τους διαθέσιμες οι περισσότερες  αντρικές και γυναικείες και πολλές φορές διαθέτουν δόνηση στα ομοιώματα τους.

Όσο μεγαλύτερες και καλύτερες λεπτομέρειες σχηματισμένες τόσο και μεγαλύτερη η τιμή τους.

Παράδειγμα ακόμη και τα μαλλιά πόσο προς το φυσικό τείνουν να είναι ή αν το πρόσωπο δεν είναι μια απλή ζωγραφιά αλλά είναι σχηματισμένο σαν τις κούκλες που βλέπουμε στις βιτρίνες.

Ivana Taylor Vibrating Love Doll

ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ - EXTENSIONS

Προεκτάσεις - Ερωτικά Βοηθήματα

Είναι προσθετικά πέους κυρίως από λάτεξ υλικό είτε σε μορφή προφυλακτικού ή σε μορφή Strap - On δηλαδή με ιμάντες για στήριξη στο σώμα.

Έχουν επιπλέον αφρώδες υλικό ώστε να προσθέτουν πόντους και είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχήματα και επιφάνειες.

Με τους ιμάντες στήριξης χρησιμοποιούνται και από άτομα που έχουν για διαφόρους λόγους προβλήματα στύσης.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - SLEEVES

Καλύμματα - Διάφορα Αξεσουάρ

Είναι κυρίως κατασκευασμένα από τζέλυ, λάτεξ και σιλικόνη και είναι προορισμένα να καλύψουν τα δάχτυλα τη παλάμη ή ακόμη και τους πλαστικούς δονητές και με τα εξογκώματα και γραμμές στην επιφάνεια τους να δώσουν άλλη διάσταση στα ερωτικά σας παιχνίδια.

ΚΛΥΣΜΑΤΑ - ENEMA

Κλύσματα - Διάφορα Αξεσουάρ

Απαραίτητα για τον καθαρισμό του κόλπου και του πρωκτού.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - TOYCLEANERS

Καθαρισμός - Διάφορα Αξεσουάρ

Σπρέι, μαντηλάκια ή κρέμες, αντιβακτηριδιακά και κατά των μυκήτων που κρατάνε τα sex toys αποστειρωμένα και  καθαρά και μας προφυλάγουν από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΗΘΟΥΣ - NIPPLE CLAMPS - PUMPS

Στήθος - Διάφορα Αξεσουάρ

Μανταλάκια, πιαστράκια κάθε είδους για τις θηλές άλλες φορές με βαρίδια ,άλλες με δόνηση ή και με τρόμπες για έξτρα διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής.

ΠΟΝΗΡΑΣΛΙΠ - STIMULATION PANTIES

Πονηρά Σλιπ - Διάφορα Αξεσουάρ

Είναι σλιπ που έχουν κρυφά ομοιώματα ή δονητές  στο εσωτερικό τους ή κατάλληλο σχήμα που διεγείρουν την περιοχή κατά την ερωτική πράξη.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ - LOVE MACHINES

Πολυθρόνες - Διάφορα Αξεσουάρ

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει πολυθρόνες, κούνιες που βοηθούν στη ερωτική πράξη με την σχεδίαση τους και  μηχανές που δέχονται δονητές και ομοιώματα και προσφέρουν απίστευτη ποικιλία.

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - EROTIC ACCESSORIES

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ - HANDCUFFS

Χειροπέδες - Εξοπλισμός

Με γουνάκι ή χωρίς, δερμάτινες ή νάιλον είναι το must στο ερωτικό παιχνίδι. Οι περισσότερες έχουν μοχλό απασφάλισης και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνουμε πάντα το κλειδί.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ - DIFFERENT

Κατηγορία  στην οποία ανήκουν χρήσιμα αξεσουάρ  για το προσωπικό σας πάρτυ. Συστήματα δεσίματος, bondage complete sets, βινύλ σεντόνια και μαξιλάρια, πούπουλα κ.α

ΜΑΣΤΙΓΙΑ - WHIPS

Μαστίγια - Εξοπλισμός

Κατηγορία με το πιο γνωστό αξεσουάρ του sex και όχι μόνο.

Δερμάτινα με ουρές ,Paddles,καμτσίκια, βέργες και άλλα πολλά σχέδια σε ένα αξεσουάρ που θυμίζει ότι η αγάπη είναι πόνος.

Πάντα δοκιμάζουμε το εκάστοτε μαστίγιο πάνω μας για να γνωρίζουμε την επίδραση του, πριν το δοκιμάσουμε στο σύντροφο.

ΦΙΜΩΤΡΑ - ΚΟΛΑΡΑ - GAGS/COLLARS - ΜΑΣΚΕΣ/MASKS

Φίμωτρα - Εξοπλισμός

Κολάρα - Εξοπλισμός

Μάσκες - Εξοπλισμός

Συμπληρωματικά αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία. και για κάθε ανάγκη.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - LUBRICANTS

Λιπαντικά - Αξεσουάρ

Βοηθάνε με πολλούς τρόπους στα ερωτικά μας παιχνίδια, είναι συμβατά με τα προφυλακτικά ενώ μερικές φορές είναι απαραίτητα.

Είναι χωρισμένα σε αυτά που έχουν βάση το νερό και σε αυτά που έχουν βάση τη σιλικόνη.

Εμείς τα χωρίζουμε κατηγορίες σε επιπλέον κατηγορίες, τα μεν με βάση το νερό σε απλά

Απλά - Λιπαντικά

σε έξτρα,

Έξτρα - Λιπαντικά

δηλαδή αυτά που είτε είναι πιο συμπυκνωμένα και είναι και πιο κατάλληλα για πρωκτικό σεξ και εκεί τοποθετούμε και αυτά με βάση τη σιλικόνη,όπως επισης σε αυτή την υποκατηγορία αναφέρουμε και αυτά που έχουν κάτι έξτρα σαν συστατικό π.χ  6203270000,

σε αυτά με γεύσεις,

Με γεύσεις - Λιπαντικά

λιπαντικά με βάση το νερό που  είναι γευστικά και φαγώσιμα, όπως και για στοματικό που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά απλά είναι λίγο πιο αραιά για να βοηθήσουν το στοματικό σεξ, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αποτελεσματικότητα τους όσο αφορά την λίπανση.

Για στοματικό - Λιπαντικά

Αναλυτικότερα:

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Η πλειοψηφία των λιπαντικών που υπάρχουν είναι με βάση το νερό .Τα λιπαντικά με βάση το νερό συνήθως συνιστάται από τους γιατρούς και τους εργαζομένους της υγειονομικής περίθαλψης, και είναι το είδος που συνήθως διατίθενται δωρεάν σε κλινικές σεξουαλικής υγείας.

Τα λιπαντικά με βάση το νερό θεωρείται ασφαλέστερο και καλύτερο από το παλιό στυλ του λιπαντικά με βάση  το πετρέλαιο (βαζελίνες) που φθείρουν τα προφυλακτικά και ξεπλένονται πιο δύσκολα.

Ορισμένες εταιρείες ισχυρίζονται ότι τα λιπαντικά τους περιέχουν λιγότερο νερό, και συνεπώς δεν στεγνώνουν το ταχύτερο με άλλες μάρκες. Αλλά μετά από 20 χρόνια μιλάμε με τους πολίτες σχετικά με τα λιπαντικά διαπιστώθηκε ότι οι διαφορετικοί άνθρωποι λένε για το ίδιο λιπαντικό διαφορετικά πράγματα. Ένα άτομο θα πει ότι λιπαντικό X διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι  το λιπαντικό Υ, και ένα άλλο πρόσωπο θα ορκίζεται ότι λιπαντικό Y διήρκεσε περισσότερο για αυτούς, και αυτό  επειδή πρόκειται για την αντίληψη  του καθενός και  τα ατομικά υγρά του σώματος.

Παράδειγμα ένα λιπαντικό ίδιας εταιρείας με την ένδειξη Anal και 100ml έχει την ίδια χρηματική τιμή με ένα χωρίς τη συγκεκριμένη ένδειξη που είναι περιεκτικότητας 200 ml , και αυτό γιατί απλούστατα είναι πιο συμπυκνωμένο.

Η ουσία είναι ότι ο μόνος τρόπος για να μάθετε το είναι το καλύτερο λιπαντικό για σας, είναι να το δοκιμάσετε.

Επομένως τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών με βάση το νερό είναι:

1.Ξεβγένουν από το σώμα πιο εύκολα από την σιλικόνη.

2.Είναι περισσότερο διαδεδομένα

3.Είναι διαθέσιμα σε αρωματικά και παραλλαγές όπως θερμαντικά (Hot Glide - Warming), ή με επιπλέον συστατικά π.χ διέγερσης - καθυστέρησης.

4.Λιγότερο ακριβά.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Πλεονεκτήματα

1.Επειδή δεν περιέχουν νερό, τα  λιπαντικά σιλικόνης δεν στεγνώνουν.

2.Αν χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης που δεν έχουν πρόσθετα είναι απίθανο να έχετε , ερεθισμούς και  αλλεργικές αντιδράσεις. Για το λόγο αυτό είναι   μια καλή επιλογή για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

3. Τα λιπαντικά με βάση  τη σιλικόνη είναι επίσης κατάλληλα για την πλήρη μασάζ σώματος, ακόμα  και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  και για το ξύρισμα.

4. Επειδή δεν διασπώνται  στο νερό, τα  λιπαντικά σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο ή ντους, ή για κάθε είδους «υποβρύχια» διασκέδαση.

Μειονεκτήματα:

 1.Λιπαντικά σιλικόνης δεν είναι συμβατά με ομοιώματα, δονητές και γενικά sex toys από σιλικόνη, cyberskin και γενικότερα αληθινής αίσθησης . Ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό σιλικόνης με αυτά.

2. Ξεπλένετε πιο δύσκολα.

3. Είναι πιο ακριβά (αν και διαρκούν περισσότερο από αυτά που βασίζονται στο νερό, έτσι ώστε η τιμή εξισορροπείται στο τέλος).

ΛΑΔΙΑ ΜΑΣΑΖ - MASSAGE OILS

Λάδια μασάζ - Αξεσουάρ

Σε αυτή τη κατηγορία περιλαμβάνονται τα λάδια μασάζ και τα Oil Of Love.

Μεγάλη ποικιλία από λάδια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και βιταμίνη Ε με προκλητικά αρώματα και δυνατή επίδραση στο πνεύμα και το σώμα.

Δεν λερώνουν δεν αφήνουν υπολείμματα και μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για μασάζ ολόκληρου του κορμιού.

Το Oil Of Love είναι ένα γευστικό πυκνό «λάδι» που με την επάλειψη μίας μικρής ποσότητας σε συγκεκριμένα σημεία δίνει βελούδινη γευστική αίσθηση και έχει θερμαντικές ιδιότητες.

Διασπάται και  αραιώνεται με το νερό.

Όλα τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ - DELAYERS

Επιβραδυντικά - Αξεσουάρ

Κρέμες και σπρέι που βοηθούν στον έλεγχο της εκσπερμάτωσης.

Επάλειψη ή ψεκασμός 5 έως 15 λεπτά πριν τη συνουσία είναι αρκετό για την μείωση της ευαισθησίας του πέους.

Πάντα χρησιμοποιούμε την μικρότερη αποτελεσματική ποσότητα.

Όλα τα σκευάσματα περιλαμβάνουν οδηγίες χρήσεως.

ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ - STIMULATION PRODUCTS

Διεγερτικά - Αξεσουάρ

Κρέμες και σπρέι που βοηθούν στην διέγερση των ερωτικών περιοχών των δύο φύλων.

Επάλειψη ή ψεκασμός και ελαφρό μασάζ στην περιοχή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας και της ερωτικής διάθεσης.

Πάντα χρησιμοποιούμε την μικρότερη αποτελεσματική ποσότητα.

Όλα τα σκευάσματα περιλαμβάνουν οδηγίες χρήσεως.

ΑΡΩΜΑΤΑ - PERFUMERY

Αρώματα - Αξεσουάρ

Αρώματα και κολόνιες με φερομόνες.

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες ή μυρωδιές που το ανθρώπινο σώμα παράγει εντελώς φυσικά για να έλξει το αντίθετο φύλο.

Η βασική λειτουργία των φερομονών στους ανθρώπους είναι  να ενισχύσουν την σεξουαλική έλξη. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως μέσω του ιδρώτα και μέσω των ιδροτογόνων αδένων. Το πρόβλημα στους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι οι περισσότεροι κάνουν μπάνιο καθημερινά και απαλείφουν αυτές τις φερομόνες που το σώμα παράγει.

Τα αρώματα αυτά έρχονται να αντικαταστήσουν αυτή την απώλεια, λίγες σταγόνες αρκούν.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ/ΜΠΑΝΙΟ - BATH

Αφρόλουτρα / Μπάνιο - Αξεσουάρ

Κατηγορία που ανήκουν προϊόντα που κάνουν το μπάνιο σας τελετουργία.

Τα άλατα μπάνιου που μετατρέπουν  ένα απλό μπάνιο σε ένα γαλάζιο ωκεανό, χαρίζοντας ανανέωση και ξεκούραση.

Τα άλατα είναι φτιαγμένα από ένα συνδυασμό φυσικών αλάτων και οργανικών αντιξηραντικών ουσιών

Τα αφρόλουτρα και τα λάδια μπάνιου που με φυσικά συστατικά και το άρωμα τους,  αναζωογονούν και ξεκουράζουν και ενισχύουν την ερωτική επιθυμία. 

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ/CONDOMS

Προφυλακτικά - Αξεσουάρ

Τα  προφυλακτικά  προσφέρουν ασφάλεια και διασκέδαση με διάφορες παραλλαγές γεύσεων και χρωμάτων.

Κυκλοφορούν ακόμη και σε μεγαλύτερα μεγέθη για αυτόυς που το παραδοσιακό μέγεθος τους στενεύει και είναι κοντό, 15970  ή χωρίς λάτεξ για αυτούς που έχουν ευαισθησία στο συγκεκριμένο υλικό, 10006927.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω σχετικα με την χρήση και φύλαξη τους:

Πώς και πού αγοράζουμε προφυλακτικά

 • Αγοράζουμε προφυλακτικά κατασκευασμένα από λατέξ τα οποία στην άκρη τους καταλήγουν σ' έναν κενό χώρο σε σχήμα θηλής. Προτιμάμε προφυλακτικά που έχουν επαλειφθεί με λιπαντικές ουσίες, ώστε η διείσδυση να γίνεται πιο εύκολα. Τα βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα, με διαφορετική υφή και γεύση, ενίοτε σε δύο μεγέθη. Ποτέ δεν διαλέγουμε μεγαλύτερο προφυλακτικό από αυτό που μας ταιριάζει, διότι υπάρχει κίνδυνος να φύγει κατά την ερωτική πράξη.
 • Ελέγχουμε ότι είναι ηλεκτρονικά ελεγμένα.
 • Ελέγχουμε την ημερομηνία λήξεως και τη σφραγίδα CE στη συσκευασία.
 • Αποφεύγουμε ν' αγοράζουμε προφυλακτικά από περίπτερα, διότι ίσως είναι πολυκαιρισμένα ή έχουν εκτεθεί στον ήλιο ή μεγάλη ζέστη. Προτιμάμε να αγοράζουμε από φαρμακεία ,σούπερ μάρκετ και sex shops.
 • Δεν φυλάμε τα προφυλακτικά κοντά σε εστίες θερμότητας (π.χ. πάνω στην τηλεόραση, πλάι σε καλοριφέρ) ή σε μέρη που βλέπει άμεσα ο ήλιος διότι η ζέστη τα καταστρέφει.
 • Κουβαλάμε πάντα μαζί μας ένα προφυλακτικό - δεν ξέρουμε πότε θα μας φανεί χρήσιμο. Ποτέ όμως δεν το βάζουμε σε πορτοφόλια ή στην πίσω τσέπη, γιατί ταλαιπωρείται από την τριβή και μπορεί να σκιστεί στην χρήση.
 • Το να αγοράζουμε προφυλακτικά δείχνει υπευθυνότητα.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιώ το προφυλακτικό;

Μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μόλυνσης από aids ή οποιαδήποτε άλλη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια αν τηρούμε τις ακόλουθες απλές οδηγίες:

 • Χρησιμοποιούμε προφυλακτικό κάθε φορά που κάνουμε έρωτα – κολπικό ή πρωκτικό.
 • Βγάζουμε το τυλιγμένο προφυλακτικό με προσοχή για να μην το σκίσουμε όπως θα ανοίγουμε τη συσκευασία.
 • Βρίσκουμε από ποια μεριά ξετυλίγεται ξετυλίγοντας το λιγάκι.
 • Την ώρα που το φοράμε κρατάμε τη θηλή στην άκρη του για να μη μείνει καθόλου αέρας εκεί μέσα.
 • Πάντα χρησιμοποιούμε λιπαντικό με βάση το νερό (υδατοδιαλυτό), όπως ΚΥ, WET, κ.ά  και σιλικόνη με την ένδειξη Latex Safe ή Condom Compatible. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τίποτα με βάση το λάδι ή το πετρέλαιο (λιποδιαλυτά) όπως ζελέ, λάδι, κρέμες, παιδικό λάδι, βαζελίνη, λοσιόν ή άλλα λιπαντικά. Τα λιποδιαλυτά λιπαντικά καταστρέφουν το προφυλακτικό και το κάνουν να σπάσει.
 • Αν αισθανθούμε το προφυλακτικό να βγαίνει ή να σπάει ενώ κάνουμε έρωτα, σταματάμε αμέσως και τραβιόμαστε για να ελέγξουμε. Βάζουμε καινούργιο προφυλακτικό και συνεχίζουμε.

Πώς βγάζουμε το προφυλακτικό

 • Μόλις χύσουμε, κρατάμε το προφυλακτικό από τη βάση και βγάζουμε το πουλί μας από τον σύντροφό μας προτού μαλακώσει! Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί το προφυλακτικό να φύγει ή το σπέρμα να αρχίσει να βγαίνει από την βάση του προφυλακτικού.
 • Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε το ίδιο προφυλακτικό για δεύτερη φορά!

ΕΣΩΡΟΥΧΑ - SEXY LINGERIE

ΜΕΓΕΘΗ

COTTELI - MANDY MYSTERY LINE - BLACK LEVEL - LATEX COLLECTION

Corsetry: Bras, corsets, bodies and basques

Chest size

Bra size

Cup B

(medium)

Cup C

(full)

Cup D

(large)

Cup DD

(x - large)

68 - 72

70

84 - 86

86 - 88

-

-

73 - 77

75

89 - 91

91 - 93

93 - 95

95 - 97

78 - 82

80

94 - 96

96 - 98

98 - 100

100 - 102

83 - 87

85

99 - 101

101 - 103

103 - 105

105 - 107

88 - 92

90

104 - 106

106 - 108

108 - 110

110 - 112

93 - 97

95

109 - 111

111 - 113

113 - 115

115 - 117

98 - 102

100

114 - 116

116 - 118

118 - 120

120 - 122

First measure underneath your bust to find your bra size and then measure around the fullest part of your bust for your cup size.

Female Sizes (metric)

 

S

M

L

XL

XXL

 

36/38

40/42

44/46

48

50

52

54

Chest size

82 - 89

90 - 97

98 - 106

107 - 112

113 - 118

119 - 124

125 - 138

Waist size

65 - 73

74 - 81

82 - 90

91 - 95

96 - 102

103 - 108

109 - 114

Hips size

92 - 98

99 - 104

105 - 112

113 - 116

117 - 122

123 - 127

128 - 133

Male Sizes (metric)

 

S

M

L

XL

 

4

5

6

7

8

9

Body height

162 - 172

166 - 176

170 - 180

174 - 184

178 - 188

182 - 192

Bust size

89 - 93

94 - 99

100 - 104

105 - 109

110 - 114

115 - 119

Bound width

79 - 84

85 - 90

91 - 96

97 - 102

103 - 108

109 - 113

Size of Shoes And Tights

I

II

III

IV

V

8,5 - 9

9,5 - 10

10,5 - 11

11,5 - 12

12,13

38/40

40/42

42/44

44/46

48/52

Το One size σε κωδικούς ανοιχτά στο στήθος ή στο καβάλο δεν ενδείκνυνται για πολύ μικρά μεγέθη.

RIMBA

rimba - sizesgetSkinUrl('images/rimba.png') ?>"/>

Το One size σε κωδικούς ανοιχτά στο στήθος ή στο καβάλο δεν ενδείκνυνται για πολύ μικρά μεγέθη στην ουσία μιλάμε για μεσαίο μέγεθος και πάνω.

LEG AVENUE / MUSIC LEGS

U.S.A

S

S/M

M

M/L

L

XXL

XL/Q

One Size

EUR

36

36/38

38

38/40

40

42

44

36/40

 

Δηλαδή το One Size είναι κατάλληλο μέχρι 70 - 75 κιλά αναλόγως βέβαια τον κωδικό π.χ αν είναι δίχτυ λύκρα με μεγάλα ανοίγματα μπορεί να εξαντλήσει το μέγεθος και να μη χρειαστεί το μεγάλο νούμερο.

Στους συγκεκριμένους κωδικούς χρησιμοποιούμε για το αντίθετο του one size το Q δηλαδή το Queen size το L/XL ώστε να μην μπερδεύεστε  με πολλές κατηγορίες μεγεθών.

ELEGANT MOMENTS

Lingerie Misses Sizes

Size

Bust

Cup Size

Waist

Hips

Equivalent

Dress Size

Small

32 - 34

A - B

23 - 25

34 - 36

6 - 8

Medium

34 - 37

B - C

25½ - 28

36 - 39

10 - 12

Large

37 - 40

C

28 - 31

39 - 41

14

X - Large

39 - 42

C

31 - 34

41 - 44

16 - 18

Lingerie Plus Sizes

Size

Bust

Waist

Hips

Equivalent

Dress Size

1X

39 - 42

31 - 34

41 - 44

16 - 18

2X

42 - 45

34 - 37

44 - 47

20 - 22

3X

45 - 48

37 - 40

47 - 50

22 - 24

4X

48 - 51

40 - 43

50 - 53

24 - 26

Lingerie Men's Sizes

Waist

Small

28 - 30 inches

Medium

32 - 34 inches

Large

36 - 38 inches

X - Large

38 - 40 inches

Men's Shirts - Vests

Size

Band Measurement

Small

40

Medium

42

Large

44

X - Large

46

Leather - Women's Sizes

Size

Bust

Waist

Low Waist

Hip

S

32"

26"

29"

36"

M

34"

28"

31"

38"

L

36"

30"

33"

40"

XL

38"

32"

35"

42"

1X

40"

35"

38 1/4"

46"

2X

42"

38"

41 1/4"

49"

3X

44"

41 1/2"

44 1/4"

52"

Leather - Men's Sizes

Size

Chest

Waist

S

38"

32"

M

40"

34"

L

42"

36"

XL

44"

38"

ΣΕΤ - ΜΕΖΑΡΤΙΕΡΕΣ - ΚΑΛΤΣΕΣ - SEXY SETS - WITH STOCKINGS

Σετ Με Ζαρτιέρες - Κάλτσες

Στα σετ αυτά περιλαμβάνονται και οι αντίστοιχες  κάλτσες.

ΚΑΛΣΟΝ - ΟΛΟΣΩΜΑ - HOSIERY - BODYSTOCKINGS

Καλσόν - Ολόσωμα

Όλα τα ολόσωμα είναι ανοιχτά στο καβάλο.

ΛΑΤΕΞ - LATEX

Λάτεξ - Εσώρουχα

Συμβουλές για το πώς να φοράτε Latex Ενδύματα

Τα Latex ρούχα μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές να φορεθούν , εκτός  αν ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές.

Τραβώντας τα λατέξ ρούχα με τα δάχτυλα και τα νύχια μπορεί να τα κάνετε ζημιά, χρησιμοποιήστε ολόκληρο το χέρι σας για να τα  τραβήξετε, έχετε υπομονή, η χρήση πούδρας στο εσωτερικό των ενδυμάτων σας μπορεί να σας διευκολύνει. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη.

Για να τα αφαιρέσετε, ακολουθήστε αυτό το ίδιο, "τράβηγμα και τη μέθοδο στροφή».

Πλύση και καθαρισμός Latex Clothing

Να είστε σίγουροι ότι πλένουν τα λατέξ μετά από κάθε χρήση. Όταν φοράτε λατέξ, η εφίδρωση είναι μεγάλη, το πλύσιμο μετά από κάθε χρήση θα απομακρύνει τον ιδρώτα και μυρωδιά από το latex υλικό και θα βοηθήσει να τα κρατήσουν χρόνια.

Χρησιμοποιήστε μαλακό σαπούνι σε χλιαρό νερό για να τα ξεπλύνετε. Μην τα τρίβετε, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει το λατέξ, αλλά σκουπίστε με ένα μαλακό πανί μέσα και έξω και ξεπλύνετε εντελώς και μην τα στραγγίζετε.

Σωστή Φύλαξη και γυάλισμα.

Συνιστάται να φυλάσσεται λατέξ ρούχα σας σε ένα δροσερό, σκοτεινό και ξηρό χώρο. Χρησιμοποιήστε μια  πλαστική κρεμάστρα για να βοηθήσει το ένδυμα σας να κρατήσει το σχήμα του.

Το λάτεξ είναι ένα πολύ ευαίσθητο υλικό, που καίγεται εύκολα, για το λόγο αυτό, μπορεί να αποφύγετε προσεκτικά την αποθήκευση κοντά σε θερμαντικά σώματα ή πηγές θερμότητας, αποφεύγοντας φωτιά, φλόγα, και τα τσιγάρα / πούρα. Κατά τον ίδιο τρόπο, αποφεύγεται η αποθήκευση των ενδυμάτων σε υγρούς χώρους ή σε άμεσο ηλιακό φως ή φως φθορισμού για να αποφύγετε το ξεθώριασμα και την υποβάθμιση του υλικού.. Μακιγιάζ και τα αρώματα μπορούν να βάψουν ή ακόμη και να  σπάσουν το υλικό σας και θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Τέλος, την αποφύγετε το πετρέλαιο, και τα παράγωγα αυτού, όπως βαζελίνες.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για τη φθορά και τη φροντίδα για  τα λατέξ ρούχα σας, αυτά θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση για πολλά χρόνια..;

Αν έχετε δει λατέξ σε φωτογραφίες που φαίνονται πολύ λαμπερά, όταν αγοράζετε για πρώτη φορά ένα ρούχο ίσως να απογοητευτείτε για το γεγονός ότι το λάτεξ φαίνεται να είναι περισσότερο σε «ματ φινίρισμα ».

Όπως και το δέρμα έτσι και αυτό το υλικό χρειάζεται φροντίδα  με γυάλισμα για να δείξει πιο όμορφο για αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι σιλικόνης για λάμψη (Latex Granz - Sray).

Ψεκάζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να καλύψετε όλες τις επιφάνειες, αφού στεγνώσει ελέγξτε να δείτε μην αφήσετε κάποιο σημείο αγυάλιστο και να γνωρίζετε ότι όσες φορές ψεκάζετε το λάτεξ αυτό μετά από τρεις με τέσσερις ψεκασμούς οικοδομεί μια μόνιμη λάμψη.