Γιατί να επιλέξετε το Kamasutra για τις αγορές σας

1.Το Kama Sutra αριθμεί χιλιάδες μέλη από τα όποια το 70% είναι ήδη πελάτες που προτιμούν το συγκεκριμένο κατάστημα για τις αγορές τους.

Στα μέλη μας προσφέρουμε εκπτώσεις και προσφορές που ξεκινούν μετά την πρώτη αγορά τους και αυξάνονται κάθε φορά που ψωνίζουν και για όσο θα ψωνίζουν
Το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων κάθε μήνα καταγράφεται από ήδη ενεργά μέλη.

2.Η ιστοσελίδα μας είναι 100% ασφαλή δεν περιέχει ανεπιθύμητες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα και τα προσωπικά σας δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν είναι εμφανή και προσβάσιμα σε τρίτους.

3.Η αποστολή των προϊόντων μας είναι 100% διακριτική, δεν υπάρχει λογότυπο της εταιρείας και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται τι περιέχει το πακέτο.

4.Αποστέλλουμε τα προϊόντα το ταχύτερο δυνατόν φροντίζοντας έτσι ώστε να τα έχετε στα χεριά σας τη μέρα που επιθυμείτε, όπου και όπως τα θέλετε.

Μέσω των σχολίων που μπορείτε να κάνετε συμπληρωματικά με μία παραγγελία ώστε να αλλάξει κάτι στη διεύθυνση και στον τρόπο παραλαβής.

5.Προσπαθούμε ώστε το προϊόν που αγοράζετε να έχει την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αξιολογούμε τιμολογιακά τους κωδικούς ώστε να αναπροσαρμόζουμε ,προς τα κάτω, τις τιμές
Βλέπουμε για προσφορές που δίνουν οι εταιρείες και με βάση την ποσότητα που αγοράζουμε κατεβάζουμε το κόστος προς όφελος του πελάτη και όχι της εταιρείας.
Το κέρδος της εταιρείας είναι πρώτα από όλα ο (η) ευχαριστημένος(η) πελάτης.
Οι εκπτώσεις και οι πρόσφορες που κάνουμε είναι πάντα πραγματικές και πολλές φορές κάτω του κόστους.
Οι τιμές που υπάρχουν στο Online είναι ίδιες με τις τιμές στο κατάστημα, και έτσι δεν παραπλανείται ο πελάτης που επιθυμεί και έχει την δυνατότητα να αγοράσει από εκεί, ώστε να δει από κοντά τα προϊόντα και να γλυτώσει ενδεχομένως το κόστος αποστολής.

6.Η ποιότητα των προϊόντων είναι πρωταρχικός στόχος του Kama Sutra

Αν υπάρχουν κακές κριτικές για ένα προϊόν μίας εταιρείας τότε το αποσύρουμε άμεσα.

7.Τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά και προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο.

8.Αν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν έχει προηγηθεί κακή χρήση τότε το αντικαθιστούμε άμεσα.

9.Καταλαβαίνουμε την δυσκολία να αγοράσεις κάτι από το ίντερνετ αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα της υφής, για αυτό φροντίζουμε έτσι ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή φωτογράφηση και περιγραφή για κάθε προϊόν.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας λύνουμε τις απορίες σχετικά με κωδικούς.
Αν τυχόν κάτι που αγοράσατε δεν είναι αυτό που περιμένατε τότε έπειτα από συνεννόηση υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σε έναν άλλο κωδικό που θα είναι πιο κοντά σε αυτό που είχατε στο μυαλό σας.
Αυτό δηλαδή που γίνεται στο κατάστημα μπορεί να γίνει και μέσω ίντερνετ.

10.Προσπαθούμε να έχουμε ποικιλία και να κρατάμε το στοκ στα περισσότερα είδη, εμπλουτίζοντας το με καινούργιους κωδικούς τουλάχιστον κάθε μήνα.

10+1.Και ο τελευταίος και κυριότερος λόγος είναι ότι φροντίζουμε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή σχέση καταστήματος-πελάτη με σεβασμό, αξιοπρέπεια.