Χριστουγεννιάτικο Πρόστυχο Δώρο

Ανυπομονούσα να ανοίξουμε τα δώρα μας. Ήταν κάτω από το δέντρο μερικές μέρες, τα κοιτούσα τα κουνούσα να δω μήπως και καταλάβω τι είναι αλλά μάταια.

 Όταν ήρθε επιτέλους η στιγμή της Πρωτοχρονιάς άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί του σέρβιρα και καθίσαμε δίπλα από το δέντρο. Του έδωσα τα δώρα του. Ένα πολύ ωραίο μεταξωτό πουκάμισο και δύο γραβάτες ασορτί.

 Ήρθε η σειρά μου. Πήρα τα δύο κουτιά που ήταν για εμένα άνοιξα πρώτα το μικρό. Ήταν ένα μπουκάλι λάδι για μασάζ που μύριζε πολύ ωραία. Μμμ είπα, πολύ ωραία. Άνοιξα το μεγάλο ήταν ένα πολύ ωραίο σέξι κορμάκι με ζαρτιέρες μαύρο και ανοιχτό από παντού.

 Τι πρόστυχο μυαλό είναι αυτό των ρώτησα. Και γελάσαμε. Πήγα αμέσως το φόρεσα και ξαναγύρισα στο σαλόνι. Του έκανα πασαρέλα και αυτός με θαύμαζε.Για να τον ευχαριστήσω πήγα και κάθισα στα γόνατα ανάμεσα στα πόδια του. Τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω. Έβλεπα την ευχαρίστηση του στα μάτια του. Τον έπαιρνα βαθιά και ταυτόχρονα έτριβα το γατάκι μου στο πόδι του. Με σήκωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω του. Με ανεβοκατέβαζε πιάνοντας τα κωλομερια μου και ένιωθα την ανάσα μου να κόβεται.

Με γύρισε στα τέσσερα πάνω στο καναπέ , πήρε το λάδι έβαλε παντού και μπήκε σιγά σιγά από πίσω. Ήταν πολύ ωραία ευχαρίστηση συνέχισε για αρκετή ώρα, μετά μου τον έφερε στα χείλια και τελείωσε πάνω τους. Τα κατάπια όλα.

Συνεχίσαμε το κρασάκι στην κρεβατοκάμαρα , εκεί τον έγδυσα και του κάνα μασάζ σε όλο το σώμα. Τον πήδηξα άλλη μια φορά αφού ήταν τόσο λείος και γλυστρούσε, που δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Ήταν από τα πιο όμορφα δώρα που πήρα ποτέ..