Βροχερή μέρα. Ώρα για σπίτι και πειραματισμούς

Ξεκινάει ο καθένας μόνος του!
Είναι ενδιαφέρον ότι ο αμοιβαίος αυνανισμός έχει προβλεφθεί να είναι μια από τις μεγάλες σεξουαλικές τάσεις της επόμενης γενιάς (και προφανώς, σύντομα να νικήσει το διεισδυτικό σεξ).

Ο αυνανισμός σας βοηθάει να μάθετε το σώμα του άλλου και τι ακριβώς αρέσει στον σύντροφό σας.

Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο
Τώρα που έχετε περισσότερο χρόνο, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας κάνοντας ένα αισθησιακό μασάζ στον σύντροφό σας.

Εκτός από τα συνηθισμένη μέρη του σώματος σκεφτείτε και κάντε μασάζ και σε άλλες ερωτογενείς ζώνες, όπως λοβοί αυτιών, την πλάτη, και πίσω από το γόνατο.

Δεν έχω λάδι για μασάζ; Δοκιμάστε το ελαιόλαδο – είναι εξαιρετικό για το δέρμα.

Ώρα για ντους… μαζί
Κι αφού παραληφθήκατε με τα λάδια ήρθε η ώρα να κάνετε ντους. Γιατί όμως να το κάνετε μόνοι σας; Μπείτε μαζί στη ντουζιέρα ή στη μπανιέρα και ξεκινήστε ο ένας να πλένει τον άλλο.

Στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Οι πιθανότητες είναι… ατελείωτες!

Μην ξεχάσετε να βάλετε στο παιχνίδι και… το νερό!

Παίξτε το δύσκολοι…
Και αφού βγείτε από το μπάνιο, πηγαίνετε στο δωμάτιο. Με μαθηματική ακρίβεια ένας από τους δύο θα κάνει κίνηση, ώστε… αυτό που κάνατε στο μπάνιο να συνεχιστεί στο κρεβάτι.

Τότε, ο άλλος θα πρέπει να αρνηθεί. Να… προβάλει αντίσταση τη στιγμή που το βλέμμα του, θα μαρτυρά το αντίθετο!

Κρατήστε την αντίσταση περίπου 10 λεπτά και μετά αφεθείτε… Μετά θα τα βάλετε με τον εαυτό σας που δεν το είχατε δοκιμάστε τόσο καιρό!

Πειραματιστείτε στο κρεβάτι
Κι αφού ευχαριστηθείτε σεξ, ήρθε η ώρα για πειραματισμούς. Μην κάνετε όλο τα ίδια και τα ίδια.

Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, νομίζω πως έχετε αργήσει και πρέπει να ξεκινήσετε από χτες! Είναι ό,τι καλύτερο για μία σχέση και μόνο έτσι θα μπορέσετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον και τη φλόγα αναμμένη.

Βάλτε τα sex toys στο παιχνίδι, δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις, μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας, δείτε μαζί πορνό και γενικά αφήστε τα ταμπού και τις ντροπές, γιατί στο σεξ αυτά τα δύο απαγορεύονται.