Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει!

Δονητές, sexy εσώρουχα, ρομαντικά παιχνίδια και λαδάκια μασάζ, όχι μόνο θα κάνουν εκπλήξουν ευχάριστα το άλλο σας μισό, αλλά με σιγουριά θα χαρίσεται απολαυστικές στιγμές και για τους δυο σας!
Αυτές είναι οι προτάσεις μας!

1) ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Ένας κλειτοριδικός δονητής – Clitoris Stimulator είναι το βασικό παιχνίδι που κάθε γυναίκα χρειάζεται για να απολαύσει είτε μόνη της είτε ταυτόχρονα με το σεξ!

2) UNISEX

Οι δονητές για ζευγάρια είναι μια ειδική κατηγορία δονητών με εργονομική σχεδίαση που προσφέρει ταυτόχρονη διείσδυση του δονητή και του πέους. Οι περισσότεροι διαθέτουν ασύρματη λειτουργία. Αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για τον/την σύντροφό σας το οποίο θα προσφέρει ευχαρίστηση και στους 2!

3) ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Για όλες εκείνες τις φορές που θα είστε μακριά, χάρισε ένα δώρο που θα του κάνει παρέα! Τα αυνανιστήρια – masturbators ξεχωρίζουν για την ρεαλιστική υφή που έχουν στο εσωτερικό τους και είναι φτιαγμένα με μαλακά υλικά για την καλύτερη δυνατή αίσθηση, ενώ κάποια διαθέτουν στο εσωτερικό τους έξτρα ραβδώσεις ή δόνηση για ακόμη περισσότερη διέγερση.

4) UNISEX 

Τα Sexy εσώρουχα είναι η σταθερή αξία! Η επιλογή σου θα έχει 100% εγγυημένη επιτυχία αν χαρίσεις ενα ολόσωμο ή σεξυ εσώρουχο!

5) UNISEX

Θέλεις να δώσεις μία πιο πικάντικη γεύση στις ερωτικές σου περιπτύξεις; Ίσως λίγο …άγρια και έντονη;;; Ενα σετ από ποικιλία BDSM αξεσουάρ για να εξερευνήσεις το πάθος των αισθήσεων και την εμπλοκή σε παιχνίδια ρόλων και εξουσίας θα συναρπάσει!

6) ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Οι δακτύλιοι πέους (cockrings) είναι ίσως τα πιο απλά από άποψη ευκολίας στη χρήση.Ένα cockring έχει πολλά οφέλη: σκληρότερες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, καθυστερεί την εκσπερμάτιση, προσφέρει πιο έντονους οργασμούς. Εάν επιλέξεις να έχει και δόνηση, μπορεί να προσφέρει απόλαυση και στους δυο!

7) UNISEX

Sexy Επιτραπέζια Παιχνίδια για ζευγάρια, για τολμηρές και διασκεδαστικές μέρες και νύχτες με το άλλο σου μισό!