Πως να προσφέρεις το καλύτερο στοματικό σε μια γυναίκα

Και ποιο είναι το νούμερο 1 προκαταρκτικό που λατρεύουν οι γυναίκες; Ναι καλά κατάλαβες, το στοματικό. Αν νομίζεις ότι ήδη τα γνωρίζεις όλα, διάβασε γιατί θα εκπλαγείς! Αν θέλεις να μάθεις τρόπους και νέα κόλπα για να την ξετρελάνεις, είμαστε εδώ για εσένα.

1. Αρχικά, απόλαυσέ το: Ή έστω δείξε ότι το απολαμβάνεις. Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 48% των γυναικών τελειώνουν με την πράξη αυτή καθεαυτή, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε κάποια από το υπόλοιπο 52%. Οπότε αν θέλεις να τη δεις να τελειώνει, στοματικό υποχρεούσαι να κάνεις, για καλό σκοπό φυσικά!

2. Να είσαι ευέλικτος: Αγαπητέ μου, μπορεί στην πρώην σου να άρεσε κάτι συγκεκριμένο και να λάτρευε την τεχνική σου, αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, και φυσικά δεν έρχονται σε οργασμό με τον ίδιο τρόπο. Οπότε καλά θα κάνεις να γίνεις λίγο πιο ευέλικτος, να δοκιμάσεις και κάτι νέο, εφόσον βλέπεις ότι το πράγμα δεν τσουλάει. Βάλε φαντασία στη γλώσσα σου και στα χέρια σου κάνε τα μαγικά σου. Βρες τα κουπιά της κάθε γυναίκας, γιατί όλες διαφέρουν μεταξύ τους!

3. Ξεκίνα αργά και τελείωσε δυνατά: Μα δεν είναι λογικό; Το βασικό στο συγκεκριμένο είναι να μην είσαι άγαρμπος. Οπότε, εκτός του ότι θα πρέπει να ξέρεις πότε να χαλαρώνεις και πότε να δίνεις πόνο, θα πρέπει επίσης να ξέρεις και τι να κάνεις και σε ποιο σημείο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μην πέσεις με τα μούτρα από το πρώτο δευτερόλεπτο, η ταχύτητα πρέπει να είναι αργή σταθερή με αύξηση ταχύτητας αλλα ελεγχόμενη!

4. Δώστης ελευθερία κινήσεων. Εφόσον λοιπόν βλέπεις ότι βάζει τα δάχτυλά της στο σημείο 0 (!) τότε άστην να κάνει ό, τι θέλει, γιατί τελοσπάντων δικός της είναι ο οργασμός ό, τι θέλει εκείνη κάνει. Θα σε βοηθήσει και εσένα να καταλάβεις τι της αρέσει.

5. Βάλε και λίγη ποικιλία γιατί θα βαρεθεί: Εντάξει καλά είναι και τα κλασικά, πολύς κόσμος τα αγαπάει και τα προτιμάει, αλλά μη μένεις μόνο σε αυτό γιατί στο τέλος καταντάει προβλέψιμο και βαρετό. Άλλαξε και καμιά στάση, βάλτην από πάνω σου, δοκίμασε και τη γνωστή  69…Μπορείς να βρεις απίστευτη ποικιλία στάσεων για να το απολαύσετε στο μάξιμουμ.