Ψηλοτάκουνα

Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να ανάψετε τον άντρα σας στο κρεβάτι, ξεθάψτε τις πιο ψηλές σέξι γόβες σας και φορέστε τις την ώρα του σεξ.
Για να δούμε γιατί οι άντρες λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα στο κρεβάτι;

Remaining Time --1:0-1
Fullscreen
Mute
1. Η απόλυτη φαντασίωση
Είτε στέκεστε ημίγυμνη στην κρεβατοκάμαρα είτε καλοντυμένη στο γραφείο, τα ψηλά τακούνια είναι αυτά που θα τραβήξουν την περισσότερη προσοχή. Δεν είναι πάντα η προσοχή που αναζητάμε, αλλά είναι γεγονός. Οι άντρες ανάβουν με τις γυναίκες που φορούν τακούνια. Τα ψηλά τακούνια παραπέμπουν σε καυτό, αισθησιακό σεξ. Είναι καλό να τα φοράτε και στην κρεβατοκάμαρα πού και πού.
2. Βελτιώνουν την εικόνα του σώματος
Όταν φοράτε τακούνια, με ένα μαγικό τρόπο ψηλώνετε, στέκεστε στητή, αποκτάτε έναν αέρα αυτοπεποίθησης, τα πόδια σας δείχνουν μακρύτερα, το στήθος πιο ζωηρό και τα οπίσθιά σας τονίζονται και κινούνται καθώς περπατάτε. Τα τακούνια πλάθουν φυσικά το σώμα σας δίνοντάς του το κατάλληλο σχήμα που μπορεί να προσελκύσει σεξουαλικά τον άντρα και μάλιστα, όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα! Τα ψηλά τακούνια σας δείχνουν επίσης λεπτότερη γιατί πρέπει να στηρίζετε το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο και τραβούν την προσοχή του άντρα σας σε όλο το μήκος του κορμιού σας, τη στιγμή που είναι στα καλύτερά του.
3. Ψηλά τακούνια και κάλτσες
Πάνε μαζί! Γιατί; Επειδή τα μάτια του άντρα σας οδηγούνται αυτόματα από τα σέξι ψηλοτάκουνα στις καμπυλωτές κνήμες σας και στους αισθησιακούς μηρούς. Ο κρυμμένος θησαυρός που θέλετε να ανακαλύψει!
4. Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ηδονή και τον πόνο
Όταν ένας άντρας είναι αναμμένος, δεν τον πειράζει να γρατζουνίσετε λίγο την πλάτη ή τους μηρούς του με το στιλέτο σας – το αντίθετο – θα τον τρελάνετε! Γιατί; Επειδή κάτι τέτοιο παραπέμπει στο σαδομαζοχισμό. Ο εγκέφαλος του άντρα είναι προγραμματισμένος ώστε να ερεθίζεται στη στιγμή από τις γόβες στιλέτο, μιας και τις θεωρεί ως όργανα ερωτικής ικανοποίησης/τιμωρίας όταν τις περνάτε ερωτικά πάνω στο σώμα του.
5. Η αίσθηση του σέξι σημαίνει αυτοπεποίθηση
Αν ξέρετε ότι δείχνετε ωραία, αποπνέετε φυσικά αυτοπεποίθηση, το οποίο είναι ουσιαστικά αυτό που τον ανάβει πραγματικά! Τα ψηλοτάκουνα σάς κάνουν να νιώθετε καλοντυμένη και θηλυκή. Συνοδεύουν τα καθημερινά και τα βραδινά σας ρούχα, γιατί να μη συνοδεύουν και τις προσωπικές σας στιγμές; Αν νιώθετε σέξι, αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ο άντρας σας βλέπει και σας αντιμετωπίζει ως μια σέξι γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της.
6. Οπτικό ερέθισμα εναντίον πρακτικότητας
Η εικόνα του τακουνιού ενώ κάνετε σεξ – είναι σέξι, έτσι απλά!
Τα τακούνια προσθέτουν εκείνη τη δόση προστυχιάς που χρειάζεται στο σεξ και η οποία το κάνει να φαίνεται λίγο πιο τολμηρό από το συνηθισμένο.
Φυσικά, τα τακούνια κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι πάντοτε πρακτικά. Για παράδειγμα, αν είστε γενικά δραστήριοι στο σεξ, αλλάζετε συχνά στάσεις και μετακινείστε σε όλες τις γωνιές του κρεβατιού, τότε τα τακούνια σας μπορεί να σας εμποδίσουν ή ακόμα και να βγάλουν κανένα μάτι!
Ωστόσο, τα τακούνια βγαίνουν εύκολα αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά θυμηθείτε να τα βγάλετε πριν αρχίσετε τα ακροβατικά.
7. Τα ψηλά τακούνια σας δείχνουν πιο πρόστυχη
Ναι, τα ψηλοτάκουνα στο κρεβάτι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε σαν πρόστυχη πόρνη, αλλά αν αρέσει σε εσάς και στον άντρα σας, ποιος νοιάζεται; Μερικές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να διστάζουν μπροστά σε αυτή την αίσθηση, αλλά αν σας ερεθίζει και τους δυο σας, προχωρήστε και τολμήστε το.
Το σεξ είναι διασκέδαση και ένωση με τον σύντροφό σας. Εκτός αυτού, αφορά μόνο εσάς τους δύο και δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφάλεια. Πειραματιστείτε!
8. Κόκκινα τακούνια και μακριά κατακόκκινα νύχια
Οι άντρες τα λατρεύουν γιατί είναι αισθησιακά και ερωτικά, ιδίων όταν βλέπουν και νιώθουν τα κόκκινα νύχια και τα τακούνια σας να γρατζουνούν το στήθος ή τα πόδια τους.
Προκαλούν κάθε είδους ερωτικές φαντασιώσεις που πυροδοτούν το σεξ. Το κόκκινο χρώμα προσθέτει πάθος και ενθουσιασμό και θα λέγαμε ότι μέχρι ενός σημείου επιβάλλεται στην κρεβατοκάμαρα.
9. Το σεξ με τα ρούχα είναι ερεθιστικό
Όταν κάνετε σεξ με το σύντροφό σας, δεν είναι απαραίτητο να βγάλετε όλα σας τα ρούχα. Τα ρούχα δίνουν την υπέροχη αίσθηση του μη προγραμματισμένου και αυθόρμητου σεξ.
Σηκώστε τη μπλούζα για να εμφανιστεί το σουτιέν σας. Είναι σέξι γιατί είναι πρόστυχο. Σηκώστε τη φούστα σας και τραβήξτε στην άκρη το εσώρουχό σας. Είναι σέξι γιατί ο άντρας σας θα θέλει να κοιτάξει προς τα κάτω και θα δει ότι φοράτε ακόμα τα τακούνια σας, το οποίο θα τον ανάψει ακόμα περισσότερο.
10. Ψηλά τακούνια και καθρέφτες
Τα ψηλοτάκουνα στο κρεβάτι χρησιμοποιούνται για να ερεθίσουν οπτικά τις αισθήσεις του άντρα σας, κάντε λοιπόν ένα βήμα παραπέρα και τοποθετήστε έναν ολόσωμο καθρέφτη.
Έτσι, εκτός από την ευχαρίστηση του σεξ μαζί σας ενώ φοράτε τακούνια, ο σύντροφός σας θα απολαύσει και την ηδονοβλεπτική ικανοποίηση να σας παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του σεξ. Να είστε βέβαιη ότι η σεξουαλική σας ικανοποίηση θα περάσει σε νέα επίπεδα.