Πολλαπλοί οργασμοί

Υπάρχει ένα πλήθος γυναικών που ψάχνουν με το λυχνάρι να βρουν τον τρόπο που θα τους εξασφαλίζει καθημερινά απανωτούς οργ@σμους ή έστω έναν και μοναδικό και απόλυτο.

Πόσα είδη υπάρχουν;

Αλλεπάλληλοι μα ξεχωριστοί
Το είδος αυτό μπορεί να παρομοιαστεί με ένα μαργαριταρένιο κολιέ όπου κάθε μαργαριτάρι έχει ένα μικρό κενό από το επόμενο.

Συνεχείς και κλιμακωτοί

Άλλοι χωρίζονται από λίγα δευτερόλεπτα που μπορεί να φτάσουν και το ένα λεπτό. Μπορεί να τους αισθανθείς σαν ένα αυτούσιο με πολλούς ενδιάμεσους σπασμούς, που αυξάνουν συνεχώς σε ένταση, σαν ένα μαργαριταρένιο κολιέ με κολλημένα τα μαργαριτάρια μεταξύ τους.

Πώς θα τους πετύχεις;

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το σωστό περιβάλλον θα σου φτιάξει την ατμόσφαιρα.

Απενεργοποίησε σταθερά και κινητά τηλέφωνα!

Μην σταματάς!

Αφού απέκτησες τη διάθεση, ξεκίνα είτε μόνη είτε με παρέα με μια ποικιλία προκαταρκτικών. Άγγιξε πρώτα το στήθος ή το λαιμό σου και μετά προχώρησε πιο κάτω ή άσε το σύντροφό σου να το κάνει, χωρίς όμως να υπάρξει απευθείας πραξη. Έχοντας τον πρώτο σου οργ@σμ0 κλ€ιτορ1δικα είναι πιο πιθανό να πετύχεις κατόπιν τους πολλαπλούς.

Ζήτα από τον σύντροφό σου να σταματά τις κινήσεις των χεριών ή των χειλιών του, λίγο πριν τελειώσεις. Το σώμα σου θα συνηθίσει να περιμένει την κορύφωση με αυτήν την μπρος-πίσω τακτική. Μην σταματάς το χάιδεμα ακόμα και αν έχεις μόλις τελειώσει. Κράτα το σώμα σου σε διαρκή διέγερση, χρησιμοποιώντας είτε τα δικά σου χέρια, είτε του συντρόφου σου, είτε τον δονητή σου.

Επικεντρώσου στην ευχαρίστηση

Πάνω από όλα όμως, μην επικεντρώνεις το μυαλό σου στον οργασμό. Επειδή απόψε θες να νιώσεις πολλαπλούς δεν σημαίνει ότι αυτοί θα έρθουν. Φρόντισε να είσαι με έναν σύντροφο που σε ανάβει και όταν έρθει ο ένας οργασμός, μπορεί να φέρει και την… παρέα του.