5 παιχνίδια για σέξι στιγμές

Είναι σαγηνευτικό το ταίρι να κυριεύει το μυαλό σου, έστω και με ένα πιο βρώμικο τρόπο. Αυτή η αίσθηση ότι είσαι έρμαιο στα χέρια και τα θέλω του συντρόφου είναι ηδονιστική.

Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις να αυξήσεις τον αριθμό των ατόμων στο κρεβάτι ή να πας σε «ροζ» πάρτι για ομαδικό σεξ, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί ερεθίζονται και με πιο απλά πράγματα που είναι πολύ εύκολο να διευθετηθούν.

Ζήστε το στα… τυφλά

Δέσε τα μάτια του συντρόφου σου και παίξτε ένα είδος του «μάντεψε ποιος». Δοκίμασε να ταΐσεις το… θύμα σου και να πρέπει να βρει τι του έδωσες. Αν αποτύχει, οφείλει να κάνει κάτι που επιθυμείς εσύ. Αν επιτύχει όμως, πρέπει εσύ να υπακούσεις στην προσταγή του. Και όλα αυτά με τα μάτια πάντα κλειστά.

Παίξτε ένα σέξι παιχνίδι

Συνήθως πολύ επιλέγουν να παίξουν Jenga ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά. Στην εκδοχή του Jenga, όμως, γράφεις πάνω σε κάθε τουβλάκι μια διαταγή, όπως γλείψε μου το αυτί. Εφόσον αφαιρέσεις το τουβλάκι επιτυχώς, το ταίρι πρέπει να κάνει ό,τι του ορίζει αυτό που τράβηξες. Και βρείτε μια… καλή τιμωρία αν ρίξεις τον πύργο!

Βάλτε στοίχημα

Όρισε ως στοίχημα χρηματικό έπαθλο αν τυχόν δεν μπορεί να ισορροπήσει δύο αντικείμενα στα χέρια του για 10 λεπτά (ή όσο χρονικό πλαίσιο ορίσετε εσείς οι δύο από κοινού). Όσο εκείνος έχει τα χέρια στον αέρα, εσύ προσπαθείς να του αποσπάσεις την προσοχή και να τα κουνήσει. Δικός σου σκοπός να τον ταράξεις, δικός του να μείνει ήσυχος.

Κάντε μια θρυλική ερωτική σκηνή

«Fifty Shades of Grey», «Basic Instinct», «Crank», «The Counselor», «9 1/2 Weeks», «Mr. and Mrs. Smith», «Blue Is the Warmest Color», «Wet Hot American Summer», «Gone Girl», «Ghost», «Wild Things» και «Top Gun» είναι μερικές από τις ταινίες με τις πιο… καυτές ερωτικές σκηνές, ιδανικές για αναπαράσταση.

Κάντε μια καθημερινή δραστηριότητα χωρίς ρούχα

Βγάλε τα ρούχα σου ένα προς ένα. Αργά, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Και μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις κάτι. Ούτε τα εσώρουχα να αφήσεις πάνω σου. Κάνε το όσο βλέπει αγώνα ποδοσφαίρου (σημαντικό τεστ;!). Ή δείτε την αγαπημένη σας σειρά εντελώς γυμνοί. Ή να σε βρει γυμνή να μαγειρεύεις την ώρα που επιστρέφει σπίτι.

Πηγή: Esquire