Pegging

Πρώτη σύνδεση

Η πρόσδεση για πρώτη φορά διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο, επειδή τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να κλείσουν για πάντα για ένα ζευγάρι αυτού του φύλου. Οι έμπειροι συνεργάτες υποστηρίζουν ότι το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το κατάλληλο στραπ ον. Το pegging for beginners δίνει μερικές συμβουλές:

Για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να αγοράσεις ένα ιμάντα, είναι ασφαλώς στερεωμένο στη μέση του συνεργάτη και σου επιτρέπει να ελέγχεις πλήρως τη διαδικασία.
Τα πιο κατάλληλα συρραπτικά - από σιλικόνη, παίρνουν λιπαντικα νερού. Υπάρχουν αρκετά πιο παχύρευστα που προορίζονται για αυτό τον σκοπό.
Το μέγεθος του στραπ είναι καλύτερο να επιλέξει το πρότυπο, για αρχάριους η συσκευή δεν έχει μήκος μεγαλύτερο από 14 εκατοστά και με διάμετρο έως 4 εκατοστά.
Κατά την αγορά ενός ντιλντ0, αξίζει να δίνεις προσοχή και να κανεις την κατάλληλη έρευνα πριν. Όταν το ζευγάρι παίρνει εμπειρία, μπορείτε να δοκιμάσετε και πιο δυναμικες συνδέσεις.



Μερικές επιπλέον συμβουλές:

Χρησιμοποιήστε γενναιόδωρα λιπαντικό.
Καθορίστε το βάθος και το ρυθμό που είναι βολικό για τον σύντροφο.
Είναι καλύτερα να συζητήσετε εκ των προτέρων σε ποια θέση είναι καλύτερο να ξεκινήσετε.
Συνδυάστε τη διαδικασία με στοργή και θέληση. Αλλιώς μην την ξεκινήσετε!
Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε άλλα αξεσουάρ, θα σας βοηθήσουν να μεταδώσετε ένα χαλαρό θέαμα.
Να τηρείτε την υγιεινή. Πλένετε το πριν και μετά την πράξη με ζεστό νερό και σαπούνι. Για να αποφύγετε ατυχήματα είναι προτιμότερο να κάνετε ένα κλύσμα εκ των προτέρων.

Posted in: