Μια τρελή πρώτη γνωριμία

Πριν καιρό είχα βγει για ένα ποτό μόνος μου . Κάθισα στην άκρη του μπαρ . Δεν είχε πολύ κόσμο δύο τρεις παρέες . Η μία παρέα που μου έκανε κλικ ήταν δύο νεαρές τουρίστριες . Αρχίσαν να πέφτουν κλέφτες ματιές και γελάκια. Τις έστειλα δύο σφηνάκια και πήγα κάθισα μαζί τους.
Άρχισε το φλερτ και πίναμε τα σφηνάκια το ένα μετά το άλλο. Τα κορίτσια από Αγγλία ήταν χορεύτριες σε ένα μαγαζί και είχαν ρεπό εκείνο το βράδυ. Σε κάποια φάση κάτι λέγανε μεταξύ τους και όταν τις ρώτησα τι λέγανε κρυφά μου απάντησαν ότι συζητούσαν αν τους αρέσω και αν με πηδήξουν μετά. Άρχισα να γελάω και τις είπα ότι είμαι ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση.  
 Πληρώσαμε και φύγαμε αγκαλιά και οι τρεις να βρούμε ένα ταξί . Ξαφνικά η μία λιποθύμησε και έπεσε κάτω. Έτρεξε μια κοπέλα προσφέροντας της βοήθεια και λέγοντάς μας ότι είναι νοσοκόμα. Και ένα άλλο παλικάρι που είδε το σκηνικό πήγε να τη βοηθήσει . Καλέσανε ασθενοφόρο  και από ότι είδαμε μπροστά στα μάτια μας άρχισε ένα φλερτ μεταξύ των δύο ατόμων που βοηθήσανε την κοπέλα.
Κοπλιμέντα , γελάκια , αγκαλίτσες μεταξύ τους και εγώ και η άλλη κοπέλα μέσα στην ανασφάλεια.
 Ήρθε το ασθενοφόρο να παραλάβει την κοπέλα και η φίλη της μου ζήτησε να πάω μαζί τους γιατί δεν ήξερε ελληνικά και ήμουν ο μόνος που ήξερε στην πόλη . Δέχθηκα αφού ούτως η άλλως η βραδιά είχε χαλάσει και δεν είχα τι άλλο να κάνω.
 Φεύγοντας με το ασθενοφόρο είδαμε την κοπέλα και το παλικάρι να φεύγουν αγκαλιά. Μέσα μου είπα τελικά κάποιος τα κατάφερε και θα πηδηχτεί το βράδυ. Έτσι πήρα μια ικανοποίηση ότι τελικά κάτι έγινε .
 Στο ασθενοφόρο μέσα με ψιλό έπαιρνε ο ύπνος μέχρι που η άλλη κοπέλα είχε πέσει επάνω μου με το τεράστιο στήθος που είχε και με ζουλούσε στο χέρι . Το έπιασα και εγώ και την παρηγορούσα ότι όλα θα πάνε καλά να μην φοβάται και ότι έχουμε τα καλύτερα νοσοκομεία και γιατρούς στον κόσμο.
 Φτάσαμε στο νοσοκομείο , οι γιατροί πήραν την κοπέλα και μας ενημέρωσαν μετά από μισή ώρα ότι είναι καλά και κοιμάται . Είπαν θα την κρατούσαν το πρωϊνό για να σιγουρευτούν ότι είναι καλά. Η φίλη της χαρούμενη με πήρε αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.
 Ωραία , μου είπε τώρα που είναι όλα καλά πάμε σπίτι να πηδηχτούμε μου λέει .
 Όντως πήγαμε σπίτι της και κάναμε ένα τρελό σεξ , μέχρι που μας πήρε ο ύπνος . Σε κάποια φάση ξυπνήσαμε από ένα κλειδί που προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα. Σκέφτηκα από μέσα μου ότι να τώρα θα γίνει η μαλακια ποιος να είναι ο άντρας της , γκόμενος η κάποιος άλλος που θα με σκοτώσει στο ξύλο και θα έχει δίκιο.
 Τελικά ήταν η άλλη φίλη , συνήλθε από το μεθύσι και έφυγε από το νοσοκομείο . Ήταν χαρούμενη που ήταν καλά , γελούσε με όλα αυτά που συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ και ήταν έτοιμη για τη συνέχεια . Είχε φέρει ένα μπουκάλι βότκα και ξεκινήσαμε πάλι τα ποτά και το σεξ  οι τρεις μας μέχρι το άλλο πρωί ...