Η ανατομία μιας διείσδυσης

Στις σεξουαλικές σχέσεις, το μέγεθος του πέους θα πρέπει να συνδυαστεί με αυτό του κόλπου, επομένως είναι βολικό να βρείτε έναν σύντροφο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  Δεν υπάρχουν δύο πέη που να είναι τα ίδια και το ίδιο ισχύει και για τον γυναικείο κόλπο.
  Αν ένας άντρας είναι καλά προικισμένος, πρέπει να βρει μια γυναίκα που έχει έναν κόλπο που μπορεί να φιλοξενήσει το μέγεθός του.

  Οι κόλποι είναι πολύ ελαστικοί και μπορούν να προσαρμοστούν στο σχήμα ανάλογα με ό,τι τοποθετείται μέσα τους. Ωστόσο, έχουν ένα περιορισμένο πλάτος, και ένα ορισμένο βάθος πριν το χτύπημα του τραχήλου που οδηγεί στη μήτρα.

Εάν μια γυναίκα έχει έναν κοντό και στενό κόλπο, η συνεύρεση με έναν άνδρα με ένα μακρύ, φαρδύ πέος μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα που έχει φαρδύ και μακρύ κόλπο με κάποιο σχετικά μικρό πέος.

Και οι δύο θα εγκαταλείψουν τη σεξουαλική τους εμπειρία με τον εγωισμό τους πληγωμένο γιατί δεν μπορούμε να κρίνουμε τις γεννητικές τους περιοχές.

Εάν τα γεννητικά όργανα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, το σεξ μπορεί να γίνει άβολο. Αυτό είναι ατυχές, επειδή η έλλειψη εκπαίδευσης γύρω από αυτό το ζήτημα οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι απλώς σεξουαλικά ανεπαρκείς.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να αποδώσει καλά σεξουαλικά.

το μέγεθος είναι σημαντικό όταν πρόκειται να ταιριάξετε απόλυτα με το μέγεθος του συντρόφου σας για να έχετε μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Να είστε βέβαιοι γι αυτό που έχετε, επειδή κάποιος, κάπου, δημιουργήθηκε για να ταιριάζει με σας ακριβώς με αυτό που είστε.

Θυμηθείτε: το σεξ είναι για να σας φέρνει ευχαρίστηση, όχι πόνο. Τελικά στο ερώτημα αν μετράει το μέγεθος, η απάντηση είναι ότι δεν μετράει το μέγεθος μόνο!