Μασάζ

Απαλύνει τον πόνο από το σώμα, χαλαρώνει, ξεκουράζει, αδειάζει το μυαλό από τα άγχη της καθημερινότητας, ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Το μασάζ δεν αποτελεί μονάχα μόνο μια συνήθη πρακτική για την αποθεραπεία από τυχόν τραυματισμό ή για την αντιμετώπιση ενός χρόνιου πόνου. Αποτελεί επίσης κι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα προκαταρκτικά για να «ανάψουν» τα αίματα, πριν «αναστενάξουν» τα σεντόνια.

Πώς θα πετύχεις ένα απολαυστικό, ερωτικό μασάζ σαν να είσαι επαγγελματίας μασέρ;

Εύκολα. Αρκεί να γνωρίζεις τα απολύτως απαραίτητα. Όλα αυτά που πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις για να της χαρίσεις το μασάζ της ζωής της κι εκείνη με τη σειρά της τον οργασμό της. Γιατί μετά από τέτοιες μαλάξεις και ερεθιστικά χάδια στο κορμί της, δεν θα μείνει σίγουρα με σταυρωμένα χέρια. Μας ευγνωμονείς αργότερα. Τώρα, μαθαίνεις.

Τα dos

Φτιάξε ατμόσφαιρα. Σβήσε τα φώτα, άναψε αρωματικά κεριά, βάλε χαλαρωτική μουσική.

Φρόντισε η θερμοκρασία του χώρου να είναι σωστή: 23 βαθμοί Κελσίου είναι μια φυσιολογική θερμοκρασία. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Εξοπλίσου με λάδι για μασάζ.

Πριν ξεκινήσεις, ρώτα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο σημείο στο σώμα που την πονάει πολύ ή κάποια κίνηση που δεν της αρέσει. Ενημερώσου για να αποφύγεις ό,τι δεν θέλει να της κάνεις.

Χρησιμοποίησε όλο το σώμα σου. Τι εννοούμε; Μην είσαι στατικός. Μπορεί τα χέρια να κάνουν όλη τη δουλειά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κορμό σου δεν κουνιέται και ότι τα πόδια σου είναι καρφωμένα στο πάτωμα.

Κάνε μασάζ ταυτόχρονα και στις δύο πλευρές του σώματός της. Πρόσεξε οι κινήσεις σου να είναι συγχρονισμένες.

Έχε κοντά σου μια καθαρή, ζεστή πετσέτα για να σκουπίσεις τυχόν υπερβολική ποσότητα λαδιού που μπορεί να σου παραπέσει.

Τα don'ts

Να είσαι άγαρμπος.

Να κάνεις μασάζ πάνω στη σπονδυλική στήλη. Είναι ενοχλητικό και πονάει.

Να της μιλάς. Πώς θα χαλαρώσει αν πρέπει να πιάσει κουβεντούλα μαζί σου;

Να την γαργαλάς.

Να δείχνεις ότι την ξεπετάς. Αν βαριέσαι, don't do it.

Να είσαι κακοδιάθετος. Αν έχεις τις μαύρες σου, don't do it επίσης. Σκέψου όμως πόσο χαλαρωτικά θα λειτουργήσει και για σένα η όλη διαδικασία.

Να την παρατήσεις χωρίς happy end. Αφού ολοκληρώσεις το μασάζ, κάνε την να κορυφωθεί, παίζοντας με τα δάχτυλά σου την κλειτορίδα της.