Κανόνες για να κάνετε τρίο και να πετύχει

Το 64% των ανθρώπων έχει τη σεξουαλική φαντασίωση να συμμετέχει σε τρίο. Αυτό το ποσοστό, μάλιστα, φαίνεται να το καθιστά μία από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ωστόσο, το ποσοστό πραγματοποίησης της δεν έχει καμία σχέση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του 2015, μόλις το 10% των γυναικών έχει συμμετάσχει σε τρίο και μόλις το 18% των αντρών.

Ας μιλήσουμε για κανόνες και σκέψεις πάνω στο θέμα

Σκεφτείτε καλά γιατί και αν θέλετε να το κάνετε

Είναι πιθανό εσύ και ο σύντροφός σου να είχατε από πάντα αυτή την κοινή σεξουαλική φαντασίωση και να αποφασίσετε επιτέλους να την πραγματοποιήσετε. Είναι, όμως, επίσης πιθανό να νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει ρουτινιάσει και να χρησιμοποιείται το τρίο ως έναν τρόπο αναζωογόνησης της. Αν συμβαίνει το τελευταίο, σου προτείνουμε να το ξανασκεφτείτε.

Συζητήστε από πριν τους φόβους σας

Προσέξτε ποιον θα διαλέξετε

Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε; Να επιλέξετε κάποιον που γνωρίζετε και με τον οποίο υπάρχει έστω και ο απειροελάχιστος δεσμός.

Ορίστε σωματικούς κανόνες

Το ότι συμφωνείτε όλοι να κάνετε τρίο, δεν σημαίνει ότι συμφωνείτε να κάνετε τα πάντα. Πριν το σεξ, καθίστε και οι τρεις μαζί και βάλτε κάποιους απαράβατους σεξουαλικούς κανόνες, που αν πατηθούν, θα σταματήσετε κατευθείαν την επαφή.

Ξεκαθαρίστε από πριν τα όρια και την σχέση σας με το τρίτο άτομο

Αυτή είναι μία συζήτηση, που πρέπει τόσο να γίνει μεταξύ των δύο συντρόφων, όσο και με το τρίτο άτομο. Κατ’ αρχάς, πρέπει εξαρχής να συζητήσετε αν αυτό θα είναι μία μεμονωμένη εμπειρία ή κάτι που θέλετε να επαναλαμβάνεται ανά διαστήματα.

Η πρόταση των συμβούλων σχέσεων, πάντως, είναι το τρίτο άτομο να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται μετά το σεξ, το ζευγάρι να αφιερώσει χρόνο αμέσως στη μεταξύ του σύνδεση και κανείς να μην επιδιώξει περαιτέρω επικοινωνία.