Χειροπέδες

1* Πέρασε τις χειροπέδες και στους δύο καρπούς σου με τα χέρια σου μπροστά από το σώμα σου. Έτσι θα είναι μεν δεμένα, αλλά θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις! Να αυνανιστεις και να παίξεις την κλειτοριδα, ένα ιδανικό θέαμα στο σύντροφό σου.

2* Πέρασε στους καρπούς σου τις χειροπέδες με τα χέρια σου πίσω από την πλάτη. Όσο είναι «στα 4», ο αλλος θα μπορεί να σε κρατάει από τις χειροπέδες και να σε τραβάει, ή να σε αφήνει κάθε φορά που το επιθυμεί.

3* Δέσε με τη μία χειροπέδα το ένα σου χέρι και με την άλλη, το ένα χέρι του αλλου. Μετά, πειραματιστείτε. Δείτε ποια καινούρια σταση ή παιχνίδι μπορεί να προκύψει!

Χειροπέδες


4* Φύγετε από το κρεβάτι! Δέσε τα χέρια σου με τις χειροπέδες σε μία καρέκλα ή στα κάγκελα της σκάλας ή οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και κάνετε κατι εκεί στα όρθια.

5* Δέσε τον σύντροφό σου σε μια καρέκλα κι αφού τον έχεις ακινητοποιήσει πλήρως, πρόσφερέ του ένα απολαυστικό στριπτιζ. Βάλε να παίζει χαλαρή μουσική, χαμήλωσε τα φώτα και άρχισε να αφαιρείς τα ρούχα σου όσο χορεύεις και αγγίζεσαι αισθησιακα. Δε θα μπορεί να σε αγγίξει πουθενά και όλο αυτό θα τον τρελαίνει.

Δείτε τη συλλογή μας από χειροπέδες και άλλα δεσίματα

Posted in: