Οι πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών

Σίγουρα ξέρεις αρκετές φαντασιώσεις που διεγείρουν τον άντρα, έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που φαντασιώνονται οι γυναίκες; Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις που τις διεγείρουν περισσότερο.

Πιθανότατα να μπορείς να σκεφτείς μερικά τέτοια σενάρια. Αν είσαι περίεργος να μάθεις ακόμη περισσότερα, συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Εδώ θα αναλύσουμε τις 11 πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών.

#1. Κορυφαίες Φαντασιώσεις: Ανταλλαγή Συντρόφων

Οι γυναίκες διεγείρονται από την ελευθερία της ανταλλαγής συντρόφων, αλλά είναι κάτι που δεν παραδέχονται δημόσια και τις περισσότερες φορές δεν το επιδιώκουν, αφού και σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας, είναι ταμπού μια γυναίκα να έχει περισσότερους συντρόφους.

Τις περισσότερες φορές έτσι και αλλιώς, οι φαντασιώσεις παραμένουν στην φαντασία.

#2. Φαντασιώσεις Υποταγής και Κυριαρχίας

#3. Παιχνίδια Ρόλων και Φαντασιώσεις

#4. Σεξ με Έναν Άγνωστο, Από τις πιο Κλασικές Φαντασιώσεις

#5. Τρίο – Ομαδικό Σεξ

#6. Σεξ με Άντρα Πολύ Νεότερο ή Μεγαλύτερο

#7. Σεξ με Άλλη Γυναίκα

#8. Σεξ σε Δημόσιο Χώρο

#9. Ερωτικό Μασάζ

#10. Η Σόλο Πτήση

Αν σε εμπιστεύεται, δεν θα αρνηθεί να ποζάρει για εσένα και να καταγράψετε κάποια από τις επαφές σας σε βίντεο. Όταν στην συνέχεια το δείτε μαζί, θα ακολουθήσει ακόμη καλύτερο σεξ, μιας και η συμμετοχή σε μια ιδιωτική πορνό-ταινία είναι κάτι που διεγείρει τις γυναίκες.

Συμπερασματικά, οι φαντασιώσεις μπορεί να απογειώσουν την σεξουαλική σου ζωή. Για αυτό, μίλησε για αυτές με την κοπέλα σου, χωρίς ταμπού, μάθε τι προτιμά και πες της επίσης τι προτιμάς εσύ, για να περνάτε ακόμη πιο τέλεια.

Οι φαντασιώσεις είναι μια υγιής σεξουαλική έκφραση, άρα μια γυναίκα που έχει φαντασιώσεις και μπορεί να συζητά ανοιχτά αυτές τις φαντασιώσεις με το σύντροφό της, αφενός είναι μια γυναίκα με υγιή σεξουαλικότητα. Αφετέρου, αν μπορεί να μοιράζεται ποιες είναι αυτές και μπορεί να τις πραγματοποιεί ως ζευγάρι, τότε είναι σιγουρο ότι και οι δυο θα έχουν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή με ποικιλία.