Τι λένε οι γυναίκες για το Pegging

Ρωτώντας κάποιες γυναίκες για τους λόγους που τους αρέσει το pegging, η απάντηση που επικρατούσε ήταν ότι τους άρεσε να έχουν το πάνω χέρι. Για τους άντρες, η απάντηση ήταν περίπου στο ίδιο κλίμα. «Για μένα είναι απελευθερωτικό να παραδίνομαι και να αφήνω τη σύντροφό μου να έχει τον έλεγχο», λέει ο Ben, 33 ετών.

Πέρα από τη δυναμική της σχέσης, η συνιδρύτρια τις εφαρμογής γνωριμιών BARE Gillian Myhill, μου υπενθύμισε ότι ο προφανής λόγος που αρέσει σε πολλούς άντρες να τους πηδάνε είναι ο πρisτατης τους. Αυτό συμβαίνει επειδή εκει είναι το ανδρικό Ρ spot και όταν ερεθίζεται μπορεί να προκαλέσει τελείως διαφορετικό οργ@σμ0 απ’ ό,τι έχει βιώσει ένας μέσος straight τύπος.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το θες, ίσως να σε τρομάζει η σκέψη να το ζητήσεις από την κοπέλα σου. Σε αυτή την περίπτωση, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ


Αν η κοπέλα σου δεν έχει αγγίξει την πίσω πλευρά σου ή δεν σου έχει πει ότι θέλει να φορέσει str@π-on, τότε μάλλον δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να ξεκινήσεις λέγοντας της το στα ίσα.Όπως και στην ίδια την πράξη, είναι καλύτερα να το κάνεις σιγά-σιγά – και μη σοκαριστείς αν η σύντροφός σου δεν ξέρει τι ακριβώς είναι.

Εξήγησε γιατί το θέλεις, με γοητευτικό τρόπο που θα τη φτιάξει και θα τη βάλει στο κλίμα. Η Alg, 27 ετών, έδωσε μερικές συμβουλές: «Χρησιμοποίησε φράσεις όπως "τι φαντασιώσεις έχεις/ σου αρέσει το πρωκτ1κ0/ υπάρχει κάτι καινούργιο που θα ήθελες να δοκιμάσουμε;"». «Να είσαι ειλικρινής», συμπληρώνει ο Caoili, 25 ετών. «Και αν η σύντροφός σου φρίξει, τότε είσαι με το λάθος άτομο».

Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου ζητώντας πρώτα δάχτυλο ή στοματικό πριν. Έτσι, εξηγεί η Myhill, μπορείς να προτείνεις το στραπ-on όσο μιλάς βρώμικα: «Καθώς διαγράφει κύκλους με το δάχτυλό της στο πίσω μέρος σου, κάνοντας μασάζ στον προστάτη σου»

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ


«Δυστυχώς, πολλοί άντρες δεν ασχολούνται με τον πισιν0 τους», λέει η Myhill. «Οι βασικοί λόγοι είναι ζητήματα όπως η αμηχανία που συνδέεται με την καθαριότητα και την ντροπή». Αυτές οι ανησυχίες δυστυχώς είναι ο λόγος που πρέπει να υπάρχει οδηγός. Αλλά αν είσαι σίγουρος για τις επιθυμίες σου και συμπεριλάβεις τη σύντροφό σου στη φαντασίωση, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος το έτερον ήμισυ να μη συμφωνήσει.

Αν ντρέπεσαι, δεν θα της δώσεις να καταλάβει τι θέλεις και αν δεν έχεις τολμηρούς τρόπους να το ζητήσεις, ακολούθησε τις συμβουλές μας