Η πρώτη φορά που έκανα squirting

Εδώ σκεφτόμουν αν έχουμε κανένα θέμα Ήταν γνωριμία ιντερνετική από αυτές που λίγο ντρέπεσαι , λίγο θέλεις και δεν θέλεις , ανυπομονείς , αλλά πάνω από όλα το ζητάει το κορμί και το μυαλό.
 Πήγαμε στο παλιό λιμάνι και καθίσαμε . Φορούσα ένα ανάλαφρο φορεματάκι με τιράντες , είχα βάλει ένα πρόστυχο κόκκινο κραγιόν και την ακριβή μου την κολώνια . Ήθελα να κάνω εντύπωση φυσικά .
 Αυτός πρόσχαρος και γλυκούλης . Είχε χιούμορ και μου έκανε κοπλιμέντα . Τα μάτια του ήταν κολλημένα στα πόδια μου .
 Είχε φέρει ενα μπουκάλι κρασί και πίναμε . Κάθε φορά που μου γέμιζε το ποτήρι πλησίαζε και λίγο πιο κοντά . Είχε καυλώσει , φαινόταν αρκετά φουσκωμένο το σημείο του. Φούντωσε  η περιέργειά μου να τον ακουμπήσω στο σημείο. Με πρόσχημα ότι ζαλίστηκα έπεσα στην αγκαλιά του. Έπιασα το σημείο με το χέρι μου λέγοντας "αχ συγνώμη καταλάθος" .
"Δεν πειράζει " μου είπε , ενώ συνέχιζα να τον ακουμπάω  . Έβαλε και αυτός το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Ανατρίχιασα κατευθείαν , άνοιξα τα πόδια μου περισσότερο και συνέχισε με πιο γρήγορο ρυθμό. Ξάπλωσα προς τα πίσω και το απολάμβανα.   Ξάπλωσε δίπλα μου έβγαλε το στήθος μου έξω και άρχισε να μου πιπιλά τις ρώγες . Καύλωσα  αφάνταστα και συνέχισα μέχρι που πετάχτηκαν τα καυτά μου υγρά στο έδαφος.
Αυτός συνέχισε και εγώ ένιωθα σαν τον Πηνειό που στερεύει το καλοκαίρι
 Πήρα δύο ανάσες και έβαλα το χέρι του στο στόμα του " γλείψε τα υγρά μου και πες μου με τι φρούτο μοιάζουν " του είπα .
 Μου είπε κερασάκι και γελάσαμε . Ήπιαμε το κρασί σκουιρτάραμε άλλες δύο φορές και φύγαμε παρέα για το σπίτι του .