Τα ερωτογενή σημεία μιας γυναίκας

Άλλα εμφανή, άλλα καλά κρυμμένα, άλλα λίγο – πολύ γνωστά και άλλα που ούτε φανταζόμαστε, όλα όμως σημεία-κλειδιά για την διέγερση.

Χαμηλά στην κοιλιά

Πρόκειται για την περιοχή πάνω από τα γεννητικά όργανα, εκεί που μεγαλώνει η ηβική τρίχα. Ένα απαλό άγγιγμα σε αυτόν την περιοχή μπορεί επίσης να είναι συναρπαστικό και ευχάριστό. Μήπως αισθάνεστε άβολα για τις πιο «ιδιαίτερες περιοχές» του σώματός σας;

Πίσω από τα γόνατα

Μία από τα πιο παραμελημένες θερμές ζώνες του γυναικείου σώματος είναι η περιοχή πίσω από τα γόνατα το δέρμα πίσω τους είναι μια περιοχή που μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να επικεντρωθεί. Και μην ξεχνάτε τις κορυφές των γονάτων.

Οι κοιλιακοί

Ένα μασάζ στην κοιλιά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική εμπειρία για τις γυναίκες. «Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι γυναίκες είναι σε θέση να φτάσουν σε οργ@σμ0 απλά κάνοντας ορισμένες ασκήσεις κοιλιακών!».

 Το κρανίο

Όλοι λατρεύουμε να μας λούζουν στο κομμωτήριο. Ποιος είναι ο λόγος; Το τριχωτό της κεφαλής μας είναι καλυμμένο με νευρικές απολήξεις που το καθιστούν υπερευαίσθητο στην αφή. Ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής δεν μπορεί να απελευθερώσει μόνο την ένταση, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσει και τη ροή του αίματος  στο σώμα σας, πλημμυρίζοντάς σας  με ορμόνες όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη.

Οι πατούσες

Μπορεί ένα μασάζ να είναι αρχαία πρακτική της ρεφλεξολογίας δείχνει ότι ορισμένα σημεία πίεσης στα πόδια σας μπορεί να προκαλέσουν σ€χουαλικη διέγερση.

Ο λαιμός

Ο λαιμός είναι ένα πολύ αισθησιακό μέρος του σώματός μας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν άνθρωπο που στέκεται πίσω σας, κάνοντας σας μασάζ στους ώμους  και κάνοντας μια διαδρομή με φιλιά από τη γραμμή των μαλλιών στη βάση του λαιμού.