Επέτειος 20 ετών γάμου

Τα Χριστούγεννα θα κλείναμε 20 χρόνια γάμου. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες χαθήκαμε με τις δουλειές και τα τρεχάματα. Σκέφτηκα να κάνω κάτι να ανανεώσουμε τη σχέση μας και το σεξ.
 Πήγα αγόρασα ένα ωραίο μακρύ φόρεμα και σέξι εσώρουχα . Ετοίμασα ένα ωραίο δείπνο , άναψα κεριά , έβαλα το φόρεμα και τον περίμενα .
Όταν γύρισε έδειξε εντυπωσιασμένος και χάρηκε με τις ετοιμασίες . Μετά το φαγητό περάσαμε στο σαλόνι για το κρασάκι μας. Του είπα ότι η σχέση μας , βάλτωσε και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Έτσι του είπα πήρα την πρωτοβουλία για σήμερα. Μου είπε ότι συμφωνεί και για αυτό πήρε και ο ίδιος πρωτοβουλία. Πήγε στην αποθήκη και έφερε ένα κουτί .
Κάθισε στον καναπέ και μου είπε γδύσου. Πέταξα το φόρεμα με τη μία και έμεινα με τα σέξι εσώρουχα και περίμενα υπομονετικά καθώς η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα περιμένοντας να δω τι έχει στο κουτί. Στήσου στα τέσσερα μου είπε εδώ στον καναπέ. Υπάκουσα γρήγορα. Έβγαλε μια ταινία δεσίματος και μου έδεσε τα χέρια και το στόμα . Μετά έβγαλε ένα μαστίγιο από το κουτί το έφερε κοντά στο πρόσωπο μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το κορμί με αυτό.
Κατέβηκε από την πλάτη στον κώλο μου και άρχισε να μου ρίχνει μερικές. Αναστατώθηκε το είναι μου. Καθώς βογκούσα από καύλα άρχισε να μου ρίχνει πιο δυνατές και σε ποιο γρήγορο ρυθμό. Έγινα μούσκεμα με τη μία. Μου έσκισε το εσώρουχο βίαια και μπήκε μέσα μου δυνατά και αποφασιστικά. Αυτή η στάση κράτησε αρκετά λεπτά εμένα μου φάνηκε μια αιωνιότητα καθώς τελείωσα δύο τρεις φορές και έχασα την αίσθηση του χρόνου. Όπως ήμουν στον καναπέ στα τέσσερα ξαφνικά ήρθε από μπροστά μου , μου έβγαλε την ταινία από το στόμα τον έβαλε μέσα και άρχισε να μου κουνάει το κεφάλι ρυθμικά.
Τον έχωνε όλο και πιο βαθιά , εγώ  πνιγόμουν  αλλά μου άρεσε αυτή η αίσθηση ότι δεν έχω τον έλεγχο και ήμουν έρμαιο στα χέρια του να με κάνει ότι θέλει. Έτσι όπως ήμουν μπουκωμένη και δεμένη είχα πλέον παραδωθεί στις ορέξεις του ξαφνικά ένιωσα το στόμα μου να υγραίνεται και να γεμίζει από τα καυτά του υγρά. Του τα έδειξα και τα κατάπια με μεγάλη ευχαρίστηση.
Συνεχίσαμε το κρασάκι μας και τη συζήτηση μας πως θα καλυτερέψουμε τη σχέση μας . Ήταν από τις πιο όμορφες επετείους μας.