Τι είναι το A-Spot;

Τι είναι το Α-Spot;
Επιστημονικά είναι γνωστό ως η ερωτογενής ζώνη του πρόσθιου άκρου. Το σημείο Α είναι μια προεξοχή του τραχήλου της μήτρας στον κoλπο δημιουργώντας αυτό που είναι λίγο πολύ «τσέπη ευχαρίστησης» λέει η σεξολόγος Tyomi Morgan. Το συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται και ως γυναικείος προστάτης, βρίσκεται στο ίδιο μέρος με τον προστάτη στους άντρες, η διέγερση μπορεί να είναι παρόμοια με τους άντρες.

Τι κάνει το A-Spot;
«Όταν υπάρξει πίεση στο συγκεκριμένο σημείο τότε μπορεί η απόλαυσή σου να φτάσει σε άλλα επίπεδα» λέει η Angela Jones. «Εάν μάλιστα είχατε οργ@σμ0 με διείσδυση ή από πίσω, είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε το A-Spot.»

Το A-spot προσφέρει ουσιαστικά ένα είδος εσωτερικής κορύφωσης. «Είναι μια βαθιά κυματιστή αίσθηση που εξελίσσεται σε βαθιά δόνηση ενώ συνοδεύεται με πολλές εκκρίσεις» λέει η Morgan.

Που βρίσκεται;
Αυτή η μυστηριώδης ζώνη βρίσκεται μεταξύ του τραχήλου της μήτρας και της ουροδόχου κύστης και μπορεί να προσεγγιστεί απευθείας μέσω του κόλπoυ ή έμμεσα μέσω της πίσω «πόρτας». Το σημείο βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα, βρίσκεται συνήθως περίπου 4-6 πόντους πίσω στο άκρο της εσωτερικής κλ€ιτ0ριδ@σ, επομένως θα πρέπει να ψάξεις… βαθιά!