5 tips για να ζήσετε τα πιο ερωτικά χριστούγεννα

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που τα πράγματα γίνονται και πιο οικογενειακά αλλά και πιο ερωτικά. Λίγο τα γλυκά, λίγο η ρομαντική μουσική, λίγο τα λαμπάκια στο δέντρο, δεν θέλει πολλή προσπάθεια για να ξαναβρείτε το πάθος και να ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές.


Το σεξουαλικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι

Είναι απλό αλλά πολύ πικάντικο. Σκεφτείτε ερωτήσεις που να αφορούν τις αγαπημένες στάσεις, φαντασιώσεις και ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε, και μαντέψτε τις απαντήσεις του συντρόφου σας. Όποιος το βρίσκει, επιβραβεύεται με ένα ερωτικό move της επιλογής σας.

Η στάση Love Hug

Ψάχνεις μία στάση που να είναι καυτή αλλά και cosy; Η αγκαλιά της αγάπης είναι καθιστή στο χαλί με εκείνο να στηρίζεται στα πόδια του και εσένα από πάνω να κοιτάζεστε. Ιδανική για το πάτωμα, το κρεβάτι και δίπλα στο τζάκι. Σας φέρνει πιο κοντά και αποφεύγετε τα περίεργα τριξίματα.

Αξιοποιήστε το κρύο

Αντικειμενικά, το κρύο μας φέρνει πιο κοντά. Ενώ το καλοκαίρι κοιμόμαστε όσο πιο μακριά γίνεται από τον άλλο, τα Χριστούγεννα αγκαλιαζόμαστε για να ζεσταθούμε. Και όσο περισσότερο ζεσταινόμαστε, τόσο περισσότερο μας ανοίγει η όρεξη για σεξ. Αλλά και να μην φτάσουμε μέχρι το σεξ, η σωματική επαφή αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά.

Δοκιμάστε και άλλα δωμάτια

Αν έχετε τζάκι, αξιοποιήστε το για σεξ στο σαλόνι. Αλλά ας μην μείνουμε μόνο εκεί. Το μπάνιο, ο πάγκος της κουζίνας και η πολυθρόνα είναι πολύ καλές εναλλακτικές.

Ώρα για role play

Αν δεν ντυθούμε τώρα Άγιος Βασίλης και ξωτικά, πότε θα το κάνουμε; Εάν ντρέπεστε να το δοκιμάσετε, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.